Marika - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Marika - dominant Weiblich (Domina)
Marika  - Domina Budapest
34 Jahre alt, dominant Weiblich, 169 cm, 62 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 22.
Mitglied seit: 2016. 10. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 5.50 Punkte (4 Bewertung)
Nem ismeretlen számomra ez a társkereső. A sok csalódás kipihenése után most újra itt vagyok! Elsődleges cél egy igazán szolgalelkű fiatal férfi megtalálása. Aki érdemes rá az eljön velem egy italra, jobb esetben egy ebédre. De ezt sem fogja akármelyik csicska megélni. A családod idejét rabold ha nem vagy 100 % az olvasottaknak megfelelő!!

- Fiatal, maximum 30 éves férfi - sportos
- Potens, szexre is alkalmas minimum 20 centiméteres férfiasság
- illedelmes magatartás, tanult vagy legalább egy nyamvadt érettségit elvégzett egyed

Tudnod kell hogy engem egy cseppet sem érdekelnek a vágyaid. Ha pont passzolnak az enyémekkel akkor mázlista vagy! Ha nem, az esetben úgyis elhajtalak ha elkezded a követelőzést. De ha már felhoztam, akkor hogy mire gondolj mielőtt jelentkezel:

- korrektség
- fájdalom
- rajongás

Ami az én szadista vágyaimat illeti- farok és here összetörése,olyan szinten való igénybevétele ami csak az én kedvemtől függ. Bűncselekményt nem fogok elkövetni de tényleg olyan férfiak jelentkezését várom akik nem riadnak vissza a nyomoktól és sérülésektől. Amikor beindulok nem tudok időben leállni :P A spermát lefejni szeretem és vagy addig rugdosni-taposni a farkakat még ki nem csapódik.


Kővér, 35 pluszos, tanulatlan, bunkó, impotens férfiakkal nem áll módomban foglalkozni!! A pénisz leamortizálását szeretem én magam elérni! (poén volt)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich

Alter: 18-30 Jahre
Höhe: 178-190 cm
Gewicht: 50-80 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Blut, Bondage, CBT, Demütigung, Folienverpackung, Fütterung, Herrschaft, Hoher absatz, Keuschheitsgürtel, Melken, Nadel, Oral Sex (geben), Sadismus, Vakuum, Werkzeuge