Marcooooo - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Marcooooo - Submissiv Männlich
Marcooooo
36 Jahre alt, Submissiv Männlich, 183 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 05. 28.
Mitglied seit: 2016. 05. 17.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Életemnek ebben a szakaszában nincs lehetőségem komoly kapcsolatra. Olyan nőt keresek (munkám miatt június 24-éig), aki szeretné, ha hercegnőként imádnák, aki szívesen töltené szabadidejét, megélne szép pillanatokat, esetleg új dolgokat egy kedves lelkes, odaadó férfival, aki előtt megnyílhat, felszabadulhat. Időbeosztásom rugalmas, akkor érek rá, amikor akarom.
Kor, testalkat, súly nem mérvadó, de fontos, hogy legyen Benned valami szikra, ami megfog. Nyílt, őszinte, egyenes ember vagyok. Igénylem, hogy a másik fél is ilyen legyen. Nincs kívánságlistám. Szeretnék találni olyan nőt, akivel nagyon jó együtt!
Nem egy éjszakára keresek, nem mindenáron keresek!
Kedves, kreatív személyiségnek ismerem magam. Igényesen öltözködöm. Fontos számomra az intelligencia és a szimpátia. Rendszeresen sportolok, szeretek futni, síelni, szeretem a fotózást a kamera mindkét oldalán, szeretek kirándulni, sokat foglalkozat a lakberendezés, szeretem a jó borokat, emberekkel foglalkozom nap, mint nap.
Kölcsönös szimpátia esetén szívesen kipróbálok új dolgokat, szinte bármiben benne vagyok. Megtapasztaltam, hogy az élet hozhat olyan embert, akit alap esetben nem keresnék, mégis van benne valami, ami megfog, ami miatt félre teszem korábbi elképzeléseimet. Jönnek lehetőségek, vannak meglepetések. Nyitott vagyok a világra. Mindig értékelem és élvezem, amit az élet nyújt számomra. Sok idő nincs, de igyekszem okosan eltölteni. Hátha találok itt valakit, aki érdekes személyiség!
Kezdőktől sem zárkózom el, nincsenek kívánságaim, de azért nem akárki! Veszélyes, egészségre ártalmas, nyomot hagyó, gusztustalan, véres, tűs, késes, kínzó, és fájdalmas játékokhoz nem én vagyok a megfelelő!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch