Mabel - Unsicher Weiblich

Alle BDSM Partner » unsichere » Mabel - Unsicher Weiblich
Mabel
27 Jahre alt, Unsicher Weiblich
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2013. 07. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (13 Bewertung)
Üdv az oldalamon! Nem keresek, mert már megtalált / megtaláltam az egyetlent. :)

_______
Arról van szó, hogy itt vagyok, mert ide tartozom, és nem azért, mert különösebben itt akarok lenni.

Szubmisszív vagyok, ebben nem kételkedem. De mások szoktak kételkedni, és mivel minden önértékelést kívülről szerzek, így maradtam bizonytalan.

Nem vagyok nagybetűs nő, és nem vagyok kincs, amit ki kell érdemelni, nem vagyok csiszolatlan gyémánt sem. Nem vagyok különleges, sem jó nő. És mégis… Gyötrő ellentmondás, de arra vágyom, hogy kelljek, hogy valaki számára különleges legyek és szükséges. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem olyasmi, amit domináns férfiaktól el lehet várni… sőt… ez nem olyasmi, amit egyáltalán el lehet várni… ez olyasmi, amit el lehet fogadni, esetleg kiérdemelni.

Én nem akarok senkit sem megváltoztatni, mi több, kifejezetten nyitottnak érzem magam az emberek sokféleségére, de többé nem leszek megalkuvó. Nem leszek olyanok játékszere, akik már olyan kiéhezettek, hogy még velem is beérik. Vagy egyetlen okuk a kezdeményezésre, hogy elérhető közelségben vagyok.

Talán nem létezik olyan férfi, akinek szemében nem csak pótszer lehetek, de ha volna csak egyetlen ilyen, nem cserélném el buja kalandok százaiért sem. Ismeretlenül is, és annak bizonyossága nélkül, hogy valóban létezne ilyen férfi, még így is többre tartom őt, mint hogy apró darabonként elosztogassam magam olyanoknak, akiknek nem is én kellek. Nem vagyok gőgös, de nem adom alább. Nem önmagam megalázása izgat.
Ez nem követelés, ez nem elvárás, csupán vágy. Nem gondolom, hogy a domináns félnek hálát kell rebegnie, amiért én hajlandó vagyok alárendelt szerepben tetszelegni. Csak egy vágy… hogy kelljek. Talán ez a fétisem.

A BDSM-ben elsősorban a másik ember érdekel. A szenvedély, amivel viseltetnek bizonyos tevékenységek iránt. Nem kellhet mindenkitől minden, csak az, amit nem tud nem adni.

Én igazán nem sietek sehová. Nem zavarnak a véget nem érő levelezgetések sem.
Nem vagyok reménnyel telve, nem hiszem, hogy itt találom meg a boldogságot és életem párját. De örülök a lehetőségnek, hogy barátokat szerezhetek. Mindenféle emberrel szívesen beszélgetek, kivéve az erőszakost és az elvakultat.

____
Kövér vagyok.

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Deres, Peitsche, Werkzeuge

Regt an

24/7, Demütigung, Fisting, Hallsband, Herrschaft, Masochismus, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Schmerz, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Internet

Musik

Alternativ

Filme

Komödie, Thriller

Bücher

Roman, Romane