M_Adam - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » M_Adam - dominant Männlich
M_Adam
34 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 10. 02.
Mitglied seit: 2015. 12. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Kézcsók Hölgyeim!

Már elég régóta szemezgettem az oldallal,mire aztán eldöntöttem hogy megpróbálom.Megpróbálom ilyen módon megtalálni a nekem megfelelő partnert.
Na nem azért,mert olyan irtó nagy elvárásokkal rendelkezem,csupán a BDSM egy olyan része az életemnek ami nélkül egyfajta üresség tátongana bennem.

Mint Te is látod,a domináns szerep az amiben otthon érzem magam.Része a természetemnek,a személyiségemnek.Ám nem árt figyelembe venned hogy mindemelett én is egy érző ember vagyok.Így engem nem a testeden hagyott nyomok okozása iránti vágy vezet,nem ez érdekel.TE vagy az aki érdekel! Látni akarom a szemedben a nőies bájt,a vágyat,az önmegadást.Vezetni akarlak!Én akarok lenni a mestered/tanítód akire felnézel,aki előtt bizonyítani akarsz és én akarok lenni a menedéked is ahová elbújhatsz amikor csak szeretnéd.

Nincsenek szabályaim,elvárásaim.Te döntesz,térdelsz-e vagy nem,hozzámbújsz vagy sem.Egy lehetőséged van arra hogy dönts.Ha igent mondasz,hozzám fogsz tartozni..Akarod?

Ne félj,ne légy makacs..ismerj meg és dönts jól!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-30 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, dirty Talk, Haareziehen, Leder, Massage, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Basteln, Billard, Dating, Fitness, Kochen

Musik

Alternativ, Blues, Country, Drum'n'Bass, Funky, Jazz, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock'n'Roll, Soul

Filme

Abenteuer, Aktion, Horror, Kriegsfilm, Krimi, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Geschichte, Poems, Reise, Roman, Wirtschaft / Business