LillaS - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » LillaS - Submissiv Weiblich
LillaS
37 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 161 cm, 58 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 5 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2009. 06. 06.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.20 Punkte (10 Bewertung)
Szia és köszi, hogy benéztél.

Néhány szó magamról: Szeretek nőiesen öltözködni, ugyanakkor néha egészen jól elvagyok egy nadrágban és pólóban, az alkalomtól függ :) Érdekelnek a művészetek, tudomány, filmek, zene, stb, stb. Ahogy fentebb is írtam, bdsm terén szubmisszív vagyok, viszont a nagyközönség előtt nem kívánok belemenni a részletekbe - ha valakivel egymásra hangolódunk, akkor ezek a dolgok úgyis kiderülnek vagy a beszélgetés során vagy másképp :)

Olyan személyt keresek, akivel az oldal témáján kívül egyéb téren is megértjük egymást. Először az embert szeretném megismerni, nálam csak ilyen alapon tud kialakulni vonzalom, ha valaki azzal kezdi a beszélgetést, hogy „mit szeretsz” vagy „mik a tabuid”, akkor valószínűleg nem lesz hosszú életű az ismerkedés. Külsőre a magas (lehetőleg nem túl macis) testalkat és természetesen az ápolt megjelenés fontos számomra.

Ha nem válaszolok a leveledre, akkor vagy elfelejtettem (kevésbé valószínű), vagy nem érdekel az ajánlat, ez esetben itt szeretném megköszönni a megkeresést és további jó szerencsét kívánok.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 32-47 Jahre
Höhe: 180- cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fernsehen, Fitness, Gesellschaft, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Oper, Party, Restaurant, Tanz, Theater, Tiere, Wissenschaft

Musik

Funky, Hip-Hop, Jazz, Klassik, Latein, Pop, Rap, Soul

Filme

Abenteuer, film-noir, Informativ, Komödie, Märchen, Science-Fiction

Bücher

Gesundheit, Kunst, Roman, Romane, wissenschaftlich