Latexandra - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Latexandra - Fetischist Männlich
Latexandra
37 Jahre alt, Fetischist Männlich, 180 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 6 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 04. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
A minden év őszén megrendezésre kerülő, svájci Eccentric Fashion Weekend-re keresek hölgypartnert (elnézést férfitársaimtól, de kizárólag hölgyek levelére válaszolok!), aki szívesen útitársam és partnerem lenne ezen a rangos fétis eseményen.
Az utazási, valamint szállással és belépővel kapcsolatos költségeket én állom, Te csak a kedvességed, vidámságod, szerénységed és önzetlenséged hozd Magaddal!
A belépéshez elengedhetetlen fétisruházat beszerzéséről Számodra is gondoskodom, azonban ehhez előbb alaposan meg kell ismernünk egymást. Már volt szerencsém ezen a partin részt venni, tehát pontosan el tudom mondani, mire számíthat az, aki társammá szegődik. Elsősorban természetesen olyan hölggyel ismerkednék, akivel kölcsönös szimpátia megléte esetén egy barátságon túlmutató viszonyt is ki lehetne kialakítani, hiszen ezt az ajándékot nem fogom akárkinek biztosítani.
Óriási előnyben részesítem azt, aki tud egy kicsit németül, de ez nem feltétel. Feltétel viszont az, hogy szeresd az extrém latex cuccokat, a rendkívül magassarkú lábbeliket (tudj is bennük kényeskedés nélkül járni) és ne idegenkedj a maszkok viselésétől sem. Mindegy, hogy a B/D, D/S és S/M skála melyik végéhez húz inkább a szíved, a lényeg a fétisizmus iránti nyitottságod.
Kizárólag komoly és intelligens érdeklődő levelekre válaszolok, a 2 soros megkereséseket figyelmen kívül hagyom. Ugyanilyen részletes bemutatkozást fogok írni én is cserébe.
Még bőven van idő a jelentkezésre, de igyekezz, mert ha látsz ebben fantáziát, érdemes lenne mielőbb leülnünk beszélgetni és ismerkedni!
Nem modellszépségű műnőket keresek, hanem természetes lányokat, akik önmagukat adják. Nem az a lényeg, hogy szépnek tartsd Magad, hanem hogy a jellemed legyen szerethető. A nem túlságosan molett testalkat csupán a latexruhák és nagyon magas sarkú lábbelik könnyed viselése miatt lenne előnyös, de e téren sem szeretnék feltételeket szabni.
Ha kíváncsi vagy a részletekre, jelentkezz!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 30-45 Jahre
Höhe: 145-180 cm
Gewicht: 45-75 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Atemkontrolle, Bondage, Cross-Dressing, Einschließung, Folienverpackung, Gummi, Hoher absatz, Kaloda, Latex, Leder, Masken, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Fernsehen, Gartenarbeit, Gesellschaft, Kino, Lesen

Filme

Animation, Fantasie, Horror, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Roman, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine