LadyLia - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » LadyLia - dominant Weiblich (Domina)
LadyLia  - Domina Zugló
36 Jahre alt, dominant Weiblich, 167 cm, 67 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Zugló
Letzter Login: 2016. 11. 25.
Mitglied seit: 2013. 04. 28.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (17 Bewertung)
Szia!

A héten még vagyok nov. 25.-ig, utána nem leszek az oldalon egy darabig, hiába írsz. Aki volt már nálam, és tudja a másik számomat később is elér. Januárban jövök vissza.

Mivel anyagias Domina vagyok ezért semmi nincs ingyen, amellett, hogy szeretem ezt csinálni. Ha társat keresel lépj tovább, mert nem én leszek az. Ez egy játék amit mindketten élvezhetünk, és nem több.

Alapvetően masszázzsal foglalkozom, de erősen vonz a férfiak kínzása, ezért szeretem ezt a két dolgot keverni. Kedvencem a CBT, és a mellbimbók kínzása. Add át, és bízd rám magad. Szeresd a fájdalmat, és legyél alázatos vagy lábimádó!! Más esetben ne keress. Szerepjátékok nem érdekelnek, nem vagyok bohóc, és színésznő sem. Én én vagyok, és ez nem egy szerep.

Amit szeretek, és díjazom is, ha jól csinálják az a testem, és a lábam masszírozása. Tudd, hogy kell egy nőhöz érni, nem fát vágni jössz.

Hétköznap vagyok 9-17 óráig.

Email címet hiába küldesz üzenetben, mert arra soha nem fogok levelet írni.Itt sem válaszolok, ha primitív, helyesírási hibákkal teli levelet kapok.

OLVASD EL MIT SZERETEK, MERT A KIÍRTAKON KÍVÜL MÁS NEM ÉRDEKEL! LAP ALJÁN TALÁLHATÓ A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT.


Diszkréten kezelek minden hívást ( nincs visszahívás, csak számkijelzéssel tudsz hívni ) ez egy alap dolog ahogy az is, ha megérkezel azt csendesen teszed, nem zajongsz a lépcsőházban.

Többen kérdezitek...igen én vagyok a fotókon nem a szomszéd lány b+ :DD

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Submissiv TV oder TS

Alter: 18-60 Jahre

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Dildos, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Leder, Massage, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren