Kopocsesze - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Kopocsesze - Fetischist Männlich
Kopocsesze
35 Jahre alt, Fetischist Männlich, 183 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2012. 11. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Csinos lány, hölgy vagy? Érdekelnek a perverziók? Némileg domináns vagy fetisiszta hajlamod is van? Esetleg szoktál köpködni is? Akkor pont jó helyen jársz!

Azt hiszem a nevem el is árulja miért is vagyok itt: olyan lányok jelentkezését várom, akik szívesen használnának köpőcsészéjükként. Lehet, hogy picit szokatlan ez az érdeklődés, de hát ez egy ilyen oldal, nem igaz? Nem muszáj, hogy "full domina" legyél, elég az is, hogyha komolyan érdeklődsz egy ilyen lehetőség iránt. Sőt, nem is nagy baj, ha természetesebb alkat, esetleg kezdő vagy ilyen téren. Fontos tudnod, hogy nem kényszerítek senkit semmire, elengedhetetlen, hogy te is akard és jól érezd magad velem. Bátran enged szabadjára az effajta perverzitásod, itt és velem megteheted. Kulturált ember vagyok, szeretném ezt a vágyamat is kulturáltan, kulturált partnerrel átélni.
Komolyan gondolkodom az elképzeléseimben, ezért valódi partnert keresek, légy szíves te is legyél az, poénkodásra, kamuzásra nincs időm - kinek nem inge... Alapvetően a köpködés a fő cél, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, megbízható partner esetén nyitott vagyok mindenféle más ötletre is - a fantázia, kreativitás előny!:)

A dolog jellegéből fakadóan láncdohányosok ne írjanak és a kövér hölgyek sem az eseteim, elnézést. Ne légy szégyenlős, ne félj, ha kulturált és korrekt vagy semmi baj nem érhet, írj nyugodtan, a többit pedig megbeszéljük.

Köszönöm, hogy elolvastál!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Windeln

Regt an

Bisse, dirty Talk, Fütterung, Latex, Masturbation, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Rollenspiele, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Bummeln, Dating, Fernsehen, Gesellschaft, Internet, Lesen

Musik

Blues, Funky, Jazz, Klassik, Pop, Reggae, Rock

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Fantasie, Komödie, Krimi, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Entertainment, Geschichte, Roman, Romane, Zeitschriften / Magazine