Kelvin - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Kelvin - Switch Männlich
Kelvin
26 Jahre alt, Switch Männlich, 185 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya, Pécs
Letzter Login: 2016. 07. 15.
Mitglied seit: 2015. 08. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
Üdvözlök mindenkit, aki az adatlapomra látogatott


Egyedülálló férfi vagyok, aki azzal a céllal regisztrált erre az oldalra, hogy társat találjon. És alapvetően nem csak pár alkalom erejéig.

Egy olyan nőt keresek, aki meg tud ragadni és ez közel sem csak a külsőségekben merül ki nálam. Képmutató nem vagyok, nekem is vannak ideáim a vizualitás terén, de közel sem olyan görcsösen ragaszkodom az úgymond éteri szépséghez, mint a legtöbb felszínes ember.

Nem szeretem a kategorizálást, de ha egy skatulyába kellene zárnom magamat, akkor a személyiségem egy szexuálisan szubmisszív switch-ként írnám le.
Vannak perverzióim, ha arról van szó tudok alárendelődni, szeretek is, mégis inkább társat keresek, mint egy gazdát, avagy állandó úrnőt.
Szeretek adni, de kapni is.

Szeretném leszögezni, hogy a mindennapokban a személyiségem nem szubmisszív, szexuális téren vagyok az, de egyébként nem vagyok lábtörlő. A hétköznapokban mérsékelten domináns vagyok.

Alapvetően nyitott embernek tartom magamat, szeretek kísérletezni, de nálam is vannak olyan határok, amiket nem lépek át.

Olyan nőt keresek, akivel nem csak a szexuális együttlét közben egészítenénk ki egymást. Akivel kölcsönös a vonzalom, az odaadás és megoszthatom az életemet.
Enyhén romantikus alkat vagyok, bár ezen részem sajnos jól el van rejtve a szarkasztikus maszkom mögé. De ez ennek az oldalnak talán az egyik lényege, nem? Hogy lebontsuk a másik páncélját és meglássuk a valódi mögöttes tartalmat, ne csak egyszerűen mögé vetíteni próbáljunk.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Blues, Drum'n'Bass, elektronisch, Folk, Jazz, Klassik, Punk, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Drama, historisch, Romantik, Science-Fiction, Thriller