Kegyetlenke - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Kegyetlenke - dominant Weiblich (Domina)
Kegyetlenke  - Domina Budapest
21 Jahre alt, dominant Weiblich, 169 cm, 55 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 04. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Aktuális: sok szerencsétlen után nem keresek senkit.

Köszöntelek az adatlapomon!
Sokat gondolkoztam rajta regisztráljak-e másodjára is mert az első alkalommal nem igazán úgy sült el ahogy terveztem.
Miért is vagyok itt? Meg szeretném és meg is fogom találni azt a csicskát akire vágyom. Nem érdekel a pénz szóval ne is próbálkozz ezzel, viszont ebből következik hogy nem felel meg nekem akárki. Imádom ha valaki csodálattal figyeli minden kis mozdulatomat, és szótlanul tűri ha büntetem. Ha akarom egész nap ruhádtól megfosztva takarítasz nálam, lábtartóm leszel és ha úgy tartja kedvem órákon át a töködet rúgom ha épp ahhoz van kedvem. Abszolút kedvencem a herék kínzása ugyanis ekkor derül ki mennyire kemény is valaki és ha esetleg azt hiszed te bírnád is ne aggódj, addig folytatnám még kegyelemért nem könyörögsz nekem :)

A keresett szolgám nem árt ha megfelel a lent említett paramétereknek, és mikor felveszed velem a kapcsolatot a megfelelő hangnem kötelező, legyen rólad kép mert ugye látatlanba senkit sem fogok beengedni magamhoz ellenkező esetben ne is zaklas. Kérlek messzebb élők ne is írjanak mert nem havi 1 alkalomról lenne szó. Az őszinteséget elvárom és ha jópár levélváltást követően szimpatikusnak talállak személyesen is találkozhatunk. Ha nem válaszolok valószínűleg oka van!

Kiegészítés: Első 2 napban legalább 40 levelet kaptam voltak benne érdekesek és egy jó pár aki nem igazán értelmezte a leírtakat, egyenlőre válogatok kérlek ne küldjetek több üzenetet szolgálatra jelentkezéssel :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 18-30 Jahre
Höhe: 170-190 cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anale spiele, Bestrafung, CBT, Demütigung, Filmen, Fotografie, Hallsband, Keuschheitsgürtel, Melken, Oral Sex (geben), Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fernsehen, Internet, Konzerte, Tiere, Zeichnung

Musik

Alternativ, Heavy Metal, Punk, Rock

Filme

Animation, Horror, Komödie