KarDOM - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » KarDOM - dominant Männlich
KarDOM
33 Jahre alt, dominant Männlich, 190 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 03. 04.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Sziasztok,

A nevemben benne van a beállítottságom is. A karDOM viszont nem utal ebben az esetben a farkamra... :-) a Kill Bill Hattori Hanso-jára utal... :-)
Ami viszont utal az, hogy átlagos méreteim vannak... Ha Te azok közé tartozol ahol a méret a lényeg, akkor nem egymást keressük.

Elmesélek egy történetet. Munka során ismerkedtünk meg. Sokszor utaztunk egymás mellett... Ezek során beszélgettünk iskoláról, munkáról, barátságról, szerelmekről, kapcsolatokról, könyvekről, filmekről, zenéről. De szexről és szexuális érdeklődésről soha.

A lány gyönyörű és inteligens. Van a tekintetében valami kacér, mindenki megfordul utána az utcán.

A sokadik közös utazás után, kényszeriszogatáson vettünk részt. Nem voltunk már gátlásosak. Felment mindenki a szobájába. Lezuhanyoztam, majd mielőtt bebújtam az ágyba megszólalt a szállodai telefon. A lány volt. Nem józan hangján mondta, van még szabadfelhasználású itala, és nem tud vele egyedül megbírkózni... Kaptam az alkalmon.

Átmentem a szobájába. Köntösben ült nyakig begombolva. Asztalon két pohár megtöltve...
Szemét lesütve annyit mondott: reggel 6ig azt szeretném, ha azt tennél velem ami a legsötétebb, legperverzebb, vágyaidban elképzelsz. Három játékszabály van. Nem maradhatnak látható nyomok, nem lehet vér se tű... A második nem mondhatod el senkinek, hogy mit teszel, tettél velem, még nekem sem... És a harmadik, mindent csak kikötve teszel velem, mert másként nem tudom elengedni magamat.
Negyedikként hozzátette, nagyon izgat ez az egész engem.

Büszke férfi létemre annyit kérdeztem, biztos, hogy csak ennyi szabály van? És biztos, hogy velem szeretnél ilyet játszani?
Azt mondta, igen veled szeretnék és átgondoltam sokszor, nincs más szabály hidd el. Mindent tegyél meg velem amit szeretnél. De ne mondj semmit, csak csináld!

Kértem tőle 10 percet, hogy átgondoljam. Természetesen 2perc múlva már visszatértem a szobájába. Welness szállodák előnye a fürdőköpeny kötele és a rácsos ágy...

Beléptem a szobába, halvány fény világított. Combfix, magassarkú, harisnyakötő, franciabugyi, melltartó, hosszú haja felkötve.
Éjfél volt. Hatig hosszú idő állt rendelkezésre...

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-65 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Arsch lecken, Bestrafung, Blut, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Electro Sex, Feuer, Filmen, Fotografie, Jeans, Kerzenspiele, Kitzeln, Masochismus, Menstruation, Messer, Nadel, Ohrpfeilgen, Pens, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Stichelei, Transvestivismus, Vakuum, Windeln

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bisse, Bondage, Deres, Dildos, Einschließung, Fisting, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pisse, rasieren, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Bogenschießen, Computer, Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Oper, Party, Reiten, Restaurant, Schwimmbad, Segeln, Spiel, Sportflug, Tanz, Theater, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Funky, Jazz, Klassik, Latein, Musical, Pop

Filme

Aktion, Animation, Drama, Fantasie, Informativ, Märchen, Musical, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller, Western

Bücher

Alben, Geschichte, Kunst, Poems, Reise, Religion, Roman, Romane, wissenschaftlich