Justine_Tg - Fetischist TV oder TS

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Justine_Tg - Fetischist TV oder TS
Justine_Tg
37 Jahre alt, Fetischist TV oder TS, 175 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 9 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2010. 01. 11.
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Furcsa világot élünk, bárki lehet bármi... de ha jobban belegondolunk, ez így normális, hiszen a társadalmi kötelességek azok, amelyek a legtöbb határt szabják mindannyiunknak.

Már kora gyermekkoromban éreztem, hogy ez a "nemiség" kérdése számomra valahogy nem kerek, miért kellene nekem tartanom olyan szabályokat, amelyeket nem érzek magaménak. Nincs bajom a férfiasságommal, de miért ne élhetném meg a női énem is?

Sokat olvastam a femininitás-adrogünitás-maszkulinitás vonalról, és ez bizony érdekes. Mindannyiunkban megvan minden, csak a hangsúlyok változnak. Mindannyian vagyunk érzékenyek és vagyunk agresszívek, csak eltérő mértékben. A kíváncsiság viszont hajt, a korabeli - és a manapság egyesek szerint újra divatos - sztereotíp nő, aki engedelmesen főz-mos-takarít-őrülten csinos és egyben házikurva, reggel este leszop, illetve a testét azért tartja, hogy az ura, vagy annak üzletfelei kedvtelésüket tartsák rajta - karakterét végtelenül izgalmasnak tartottam, ez a szubmisszivitás való életben létező mintaformája.

A női ruhákat gyermekkorom óta kedvelem. A mindennapjaimat egyébként férfiként élem férfias munkában, ám kíváncsiságom hajt a "sztereotip nő" megélése felé. Bugyiban és harisnyában járok, főzök-mosok-takarítok, edzek és egészségesen táplálkozok és csodálom ezt a világot ebből a szemszögből (persze, van egy halom egészségtelen szokásom is). Imádom, élvezem. Ebből a szemszögből nézve a domináns nők igazán érdekesek... akik ezt a szerepet ledobva és elutasítva alázzák és használják a férfiakat, a korábbi szerep fordított verziójában.

Ez a fetishem és imádom.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS, Unsicher TV oder TS, Switch TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich

Alter: 18-50 Jahre
Gewicht: 50-65 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einguss, Einschließung, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Masochismus, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Musik, Reinigung, Spiel, Wissenschaft

Musik

Alternativ, elektronisch, Gote, Heavy Metal, Jazz, Latein, Reggae

Filme

Informativ, Komödie, Science-Fiction, Western

Bücher

Entertainment, Erotisch, Esoterisch, Gastronomie, Roman, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich