Just - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » Just - Unsicher Männlich
Just
38 Jahre alt, Unsicher Männlich, 174 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Fejér, Velence
Letzter Login: 2016. 11. 22.
Mitglied seit: 2014. 05. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Életvidám érzéki srác vagyok és olyan izgató dolgokra vágyom amivel a határaim kereshetem. Megtalálni azt a pontot ahol a fájdalom és szexuális gyönyör felváltva borzolja a szőrt a hátamon, látni a másik szemében ahogy ez váltakozik és élvezni mindezt én teszem, ilyent szeretnék kapni és adni.

Számomra ez mindenképp bizalmi helyzet amivel visszaélni nem lehet, higiénia és diszkréció adott és elvárt. Nagyon izgatnak a kikötözések,inkább érzéki mint hideg. Nem a nevelés vagy verbális lealázás izgat hanem a fájdalom és hatalom a másik felett. Nem kell bárki szolgája mert én se vagyok akárkié...

Olyan lány érdekelne aki tud köszönni is és érdemben beszélgetni, inkább baráti viszony kialakítása a célom akivel mindenféle programot lehet nem vadidegent keresek.. Ne lakjon távol mivel tényleges találkozás(ok) lenne a célom amit ez nehezítene.

Mivel tudom mit akarok és mi érdekel így kizárt:
- vérrel és sebbel járó találkozások
- a megjelöltnél idősebb hölgyek

DE MÉG CSAK KÖZE SINCS AZ ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÖMHÖZ AZ ÖVÉK, CSAK AZÉRT NE KERESSEN SENKI. Hiszem, hogy mindenki úgy tudja élvezni a saját örömeit, hogy tudja ugyanazt szereti a partnere is.

Gesuchte Partner

Alter: 18-50 Jahre
Höhe: 160-180 cm
Gewicht: 40-80 kg

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch