Junior - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Junior - dominant Männlich
Junior
38 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 94 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 04. 09.
Mitglied seit: 2015. 12. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
UPDATE: Nem keresek, megtaláltam.

Alapvetően azért vagyok itt, hogy párt találjak magamnak. Tudom, hogy nem ez a legjobb oldal erre a célra, de nem adom fel. :) Már régebben regisztráltam, akkor azt hittem, hogy megtaláltam a párom, de kiderült, hogy mégsem. Azért itt keresek, és nem egy sima társkeresős oldalon, mert bár vanilla kapcsolatban is tudok élni, valahogy nem az igazi, hiányzik a szexből a bdsm. A bdsm nekem a szex egy kelléke, önmagában nem állja meg a helyét, nem itatja át az egész életemet, viszont a szexben nagyon kell. Az meg, hogy mi történik a hálószobában, nem tartozik senkire, maradjon a négy fal titka.
A bdsm számomra olyan, mint amikor a Kis Herceg a király bolygójára tévedt. A Kis Herceg fáradt volt, le akart ülni, de nem mert. Erre a király azt mondta: Parancsolom, hogy ülj le! Aztán kérdezni szeretett volna valamit. Erre a király: Parancsolom, hogy kérdezz tőlem valamit! A bdsm is hasonló, ahol a dom ugyan mindent irányít, mindent eldönt, viszont nagyon figyelnie kell, hogy olyat parancsoljon/kérjen a párjától, amit az igazából magától is szeretne.

Mivel hagyományos társkeresőnek használom az oldalt, ezért ilyen bemutatkozást is írok: 37 éves férfi keresi élete párját (aki nem veti meg a mások által esetleg furcsának tartott szexet sem). :)
Alapvetően egy nyugis, csendes, otthon ülős típus vagyok (félig). Másik félig viszont egy csomó mindent szeretek csinálni: szeretek színházba, moziba járni, biciklizni, kirándulni (mondjuk ez inkább csak wanna be), motorozni (ez most nagy kedvenc), számítógépezni (mármint játszani, már 6 éves korom óta, ha eddig nem múlt el, nem hiszem, hogy mostanában fog:)), táncolni (társastánc), társasjátékozni (nem a gazdálkodj okosan szintűekre gondolok), filmeket nézni, van egy-két sorozat is, amit szeretek nézni. Néha szeretek falmászni, vagy kalandparkba menni, minden héten járok úszni.
Fontos tudni rólam, hogy van egy 7 éves kisfiam, aki az idő felében velem él, tudom ez sokakat elrettenthet, de ez is a kép része.

Az adatlapon írt paraméterek a keresett társról nincsenek kőbe vésve, de azért mutat egy irányt, hogy kit keresek, és fontos, hogy te is független legyél.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-41 Jahre
Höhe: -180 cm
Gewicht: -80 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Dildos, Electro Sex, Fisting, Fotografie, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Leder, Melken, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Schwimmbad, Spiel, Tanz, Theater, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Blues, Country, Heavy Metal, Latein, Musical, Pop, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, Informativ, Komödie, Musical, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Roman, Romane