Jankovich_L - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Jankovich_L - Fetischist Männlich
Jankovich_L
28 Jahre alt, Fetischist Männlich, 171 cm, 68 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 10 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 02. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 7.00 Punkte (3 Bewertung)
Magára és a környezetére igényes, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Nem tartom magam szebbnek, jobbnak, nagyobbnak, okosabbnak semmibbnek sem senkinél. Egyszerűen vannak értékek, dallamok, sorok, rímek, gondolkodásmód, amik számomra sokat jelentenek. Szeretem azt a ritka pillanatot, amikor áthat az egyetemes összetartozás érzése.

Úgy érzem, hogy némi frissítésre, vagy kiegészítésre szorul az, amit magamról írtam és már jóideje érintetlenül hevert. Ennek tükrében:
Először is szeretném tisztára mosni a szubmisszív fogalmat, már amennyire ezt önhatalmúlag és egyszemélyben megtehetem. Rendkívül izgalmas olvasgatni néhány Domina profilját az oldalon, ahol ecsetelgeti, hogy ki milyen féreggé alakuljon át mielőtt Ő egyáltalán szóba állna vele, illetve hány lábcsókot kell a gombás lábkörmére adni egy plázában mindenki szeme láttára, hogy végre lefesthessem a kerítését, megjavíthassam a kocsiját, vagy feltelepítsem a frissen megvásárolt Office csomagját, mert Ő sajnos nem ért hozzá. Vagy talán ne adja az ég lusta hozzá? Nos, azt hiszem sokakban van némi félreértés az úr-szolga, vagy ha úgy tetszik úrnő-szolga fogalmak terén. Miért gondolja bárki, hogy ha ő a neve mellé a domináns jelzőt kattintja be, akkor onnantól diktátorrá válik, bármit megtehet, bárkivel és bármikor? Szerintem egy jó Domina nem ilyen. Egy jó vezetővel meg lehet egyezni szabályokban, ezeket a szabályokat be lehet tartatni és a be nem tartásukat lehet szankcionálni. Egy jó vezetőt hívhatunk királynak, császárnak, kánnak, királynőnek, kormányzónak, de egy valami: diktátor nem lehet. És amikor magunk elé képzelünk egy jó királyt, kiránynőt, vagy ami tetszik, akkor azt is látnunk kell, hogy ő nem egy gerinctelen állatként kezeli a rangban alatta állót. A kölcsönös tisztelet, elismerés és megbecsülés nélkül az ilyen helyzetekből a középkorban parasztfelkelés, az újkorban meg forradalmak lettek. Miért gondolja bárki, hogy egy párkapcsolatban nem ugyanez fog bekövetkezni? Talán mert megfeledkezik emberszámba venni a szubmisszív felet? Ne tegye. Vagy mert azt gondolja, hogy egy szumbisszív fél erre vágyik? És tudom, hogy érzékenyen hat a domináns személyekre, ha elkezdik megmondani, hogy mit csináljanak és mit ne, úgyhogy nem is mondok semmit, én csak olvasom a társasjáték szabálykönyvét és idézek belőle, nem is én találtam ki. :)
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Régebben:
Talán nem közhely, hogy a bdsm mindenkinek mást jelent, nekem a játékot jelenti: kibújni egy életből és egy másik világba belépni. Nem életstílus, inkább az élet egy része; nem cél, hanem fűszer. Ha kívülről néznék magamra nem biztos, hogy ezt látnám, dehát ez a helyzeti előnyöm ismeretlenekkel szemben: a végletek embere, de nem kétszínű. Nem színész, de szeret játszani. Fekete és fehér, de szereti színesen. Nem hisz az asztrológiában, de kíváncsi lenne már az aszcendensére. Igen, de nem minden áron.
Úgyhogy keresem azt, aki látszólag pehelykönnyű porcukor, de valójában a legnemesebb fűszerként koronázza meg az élet minden szegletét. Szeretnék a könnyed hangulat mögé mélyebb érzéseket ültetni. Egy társat, akivel nem csak a bilincscsörgés a közös érdeklődés forrása.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Dildos, Doktor Fetisch, Electro Sex, Latex

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Folienverpackung, Hallsband, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Prostata Massage, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Konzerte, Lesen, Musik, Theater

Musik

Alternativ, elektronisch, Folk, Jazz, Klassik

Filme

Drama, historisch, Thriller

Bücher

Poems, Religion, Roman, wissenschaftlich