Jamie - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Jamie - Switch Männlich
Jamie
25 Jahre alt, Switch Männlich, 175 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 07. 17.
Mitglied seit: 2014. 03. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Valami olyannal kéne kezdeni, hogy magamról írok. Csak hogy letudjam a kötelezőt: viszonylagos megelégedettséggel szoktam tükörbe nézni. Rövid haj, fej is nagyjából stimmel, a vállam igaz nincs hat méter széles, de már nem vagyok az a pálcika-szerzet, mint általános hatodikban.
A megjelenés, a külső fontos számomra, de azért belül is passzoljon a dolog. Tehát díjazom, ha egy ember tud beszélni, írni, és még humora is van.

Napközben egyetemen, éjjel pedig többnyire otthon szoktam gondolkodni milyen feladatokat, büntetéseket kéne adni egy esetleges társnak. Közösségi életem is stabil, köszönöm a kérdést. Már pont írni is akartam, hogy napközben ritkán vagyok gép előtt. Inkább kora reggel meg sötétedés után szoktam billentyűt ragadni.

Már sokszor volt dolgom kötéllel és bilinccsel, de ezt még nem mondanám nagy tapasztalatnak. Jó lenne tágítani a látókörömet ebben a világban. Eszközök terén már egyre jobban felkészült vagyok.
Beállítottság? Ha oldalt kéne választani, akkor dominánsnak mondanám magam, de vannak hetek, mikor váltanék egy kicsit. Szóval switch.

Leginkább a kikötözés, kényszerítés, kiszolgáltatottság (nevezzük "A három K-nak", mert az olyan jól hangzik), ami izgalomba hoz.
Nem a fájdalomra megyek rá, az kevésbé érdekel, inkább a lelki dolgok. Úgy vagyok vele, hogy egy ilyen alkalom mindkét fél számára egy élvezetes játék legyen, így ennek érdekében folyamatosan írom fel a különböző ötleteket, feladatokat a listámra. Jó lenne mindegyik ponton végigmenni. Olyat nem csinálok, ami a másiknak nincs ínyére.
A véresre verés mellett az anális dolgok sem tartoznak az érdeklődési szférámba. Én még régimódi vagyok és egyenlőre úgy vagyok vele, hogy onnét csak kifele jöhetnek a dolgok.

Én leírtam azt, amit egy rövid bemutatkozás megkíván, konkrétabbakat levélben, skype-on vagy személyesen (tudom ajánlani) osztanék meg. Ha elolvastad, akkor köszönöm. Ha tetszett és megfogott valami, annak örülök, ha hidegen hagyott, nincs harag.

(A profilképen a saját kilincsem látható. A nevem pedig nem Jamie. Az egy hazugság. Minden többi igaz.)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-30 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Public Sex

Regt an

Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, CBT, Demütigung, Dildos, Einschließung, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kitzeln, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge