Iobeyou - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Iobeyou - Submissiv Weiblich
Iobeyou
29 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 169 cm, 88 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 15 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (5 Bewertung)
Én ilyen egyszerű gyerek vagyok. Oxigént alakítok széndioxiddá. Semmi váratlan fordulat.

Megpróbálok bemutatkozni 200 karakternél több karakterben.
Vidám, mosolygós, szarkasztikus, határozott lány vagyok és eléggé pofátlan. Ezen majd csiszolok, de állítólag ilyen korban már nem változik az ember. Szóval ne fűzzünk ehhez olyan sok reményt, mert csak csalódás lesz a vége.
Keresek kötetlen (háhá, najó, kötött de leginkább kötözött) kapcsolatra egy domináns, csiszolt elméjű, mívelt, választékos, helyesen írni tudó, felnőtt, önállo gondolatokkal rendelkező férfi embert, aki következetes, van humora és nem dimenzionál túl. Párt, párkapcsolatot is keresek, de kezdjük azzal, hogy legyen nagyon hasonló az ízlésünk, csak épp annyi eltéréssel, hogy a másik oldalról nyald a fagyit, mint én. :) Ifjunóvatájmín.
Meglepő, de lelkem van, és szeretném ha Neked is lenne. Ha a fenti leírás nagyjából vagy elemeiben rádhúzható de lélekhíjjánvagy, akkor szaladj és gyűjts néhányat aztán mártsd a tintába a billentyűzetet és érints meg (de ne kézzel).
Egyedit keresek, különlegeset, a kőkóladugunk? kevés. Az is, hogy szia szeretnélekmegismerni. Ennél egyedibb vagyok és többre vágyom és többet nyújtok.
Írok ide még, hogy könnyebben megtaláljuk egymást, de első körben legyen az elég, hogy az elménk tudjon mulatni egymás társaságába, aztán jöhet a test és a lélek.
Nem keresem párkapcsolatban lévő férfiak társaságát, (igen, ebbe a házasok is beletartoznak), bár vallom, hogy csak az a férfi foglalt akit éppen szopnak, de nem szeretek osonni az utcán, nehogy összefussak valakivel akivel nem kéne. Szóval érted.
Egyedül élő, fekvő és alvó nő vagyok, ezt elég jól csinálom eddig, szóval az se baj ha így marad, de azt hiszem másban is jó vagyok még, ki kéne aknázni .. :)

Jah, mostanában azt hiszem, hogy kicsit mazohista vagyok. Mármint, hogy nem úgy, hogy verjhalálra, hanemhogy feltüzel a fájdalom. Nem maradandóakra gondolok és nem is a végletekre, hanem mondjuk egy elegáns pofon, vagy ilyenek. Údeizgi. :)

*update!(fontos) NEM tudok fütyülni, csettinteni és csákót hajtogatni. Minden másban profinak képzelem magam. *viháncol*

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 32-37 Jahre
Höhe: 180- cm
Gewicht: 90- kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Einschließung, Stichelei

Regt nicht an, aber wir können

Fußfetisch, Ketten, Massage

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Filmen, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Masken, Masochismus, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Basteln, Billard, Bowling, Bummeln, Computer, Dating, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Museum, Oper, Reinigung, Restaurant, Schach, Spiel, Theater, Tiere, Wissenschaft

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Musical, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller, Western