Idomarina - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Idomarina - dominant Weiblich (Domina)
Idomarina  - Domina Budapest
26 Jahre alt, dominant Weiblich, 175 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2015. 12. 31.
Mitglied seit: 2015. 08. 28.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szevasztok rabszolgák

Egy határozott Úrnő vagyok és keresem férfi rabszolgámat, akit megnevelve saját engedelmes háziállatommá változtatok. Mint Nő uralkodni fogok azon a szánalmas férfin, aki lesz olyan szerencsés, hogy kiválasztom a sok írni sem tudó hím közül. A férfiak egyébként sem jók semmi másra, minthogy a Nőket kiszolgálják és a kedvükre legyenek.

Ismerősnek hímek NE jelöljenek, flörtöket ne küldözgessenek, mert azonnal tiltok.
A bemutatkozó leveled legyen több, mint három mondat, a vágyaid kicsit sem érdekelnek, nem vagyok anyagias. Írd le magadról hogy mit csinálsz, ki vagy, miért akarsz a szolgám lenni. És a helyesírás. Írni nem tudó hímek ne is vegyék a fáradtságot, hogy levelet írjanak, kíméljenek meg maguktól.

Csak akkor írj, ha alázatos, engedelmes, intelligens, nyitott és alázható vagy, semmi kedvem bajlódni a haszontalan férfiakkal, akik még szolgának sem jók. Csak egyedülállók jelentkezzenek. Ha parancsolok valamit, azt megteszed, ha mondok valamit, azt parancsnak veszed. És csak Én vagyok, rajtam kívül mindenki mást felejts el.

____________________


Akkor fussunk neki még egyszer a gyengébbek kedvéért. Voltak kivételek, de sokan csak úgy tűnik idetévedtek, vagy teljesen el, már nem is tudom.

Ha szolgaként levelet küldesz Nekem, magázol, ez alap. Ha majd esetleg te leszel az a szerencsés, aki a szolgám lehet, nem tegeződve fogsz beszélni Hozzám, ha megengedem, vagy ha kérdezlek.

A vip tagság. Nem kell senkitől. Alapvetően értékelem a gesztust, de mivel sem anyagias Domina nem vagyok, sem bárkitől is függő Úrnő, nincsen rá szükségem, hogy a hímek kisegítsenek a vip tagsággal. Ha akarok, majd feltöltök a vip-re Magam.

És igen, alapvetően örülök a leveleknek, találtam közöttük pár egészen értelmeset is. Ezekkel később akár még kezdeni is tudok valamit.

____________________


Még egy kiegészítés, mert már kezdem nagyon unni.

Én kérdezek, te válaszolsz! Ne tegyél fel felesleges kérdéseket, mert hidegen hagynak. Ha érdekel valami, Én, megkérdezem, de ha nem érdekel, akkor nem fogom! Az például pont nem érdekel, hogy neked milyen kérdéseid vannak. Az ilyen leveleket rögtön dobom is a kukába, remélem világos?...

Szolgának, a háziállatomnak jelentkezel, nem egyenrangú élettársnak, érthető?

____________________


Hímek!

Először is, most itt és utoljára megköszönöm a sok levelet, amit küldtetek Nekem, még ha sok csak az időmet rabolta is. Volt pár közöttük, amik felkeltették az érdeklődésemet és nem voltak tele helyesírási, mondatszerkezeti hibákkal és még a hangvételük is helyes volt. Kivételes pillanatok...

Már kiválasztottam a személyes rabszolgámat, úgyhogy ezúton is jelzem mindenkinek, hogy NE KÜLDJÖN SZOLGÁLATRA JELENTKEZŐ LEVELET.
Mert azonnal törlöm az üzenetet, nem állatkertet akarok nyitni otthon, elég lesz egy háziállat.

További alázatos keresést és töredelmes alávetettséget a leendő szolgáknak, MÁS ÚRNŐNÉL

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich

Alter: 20-40 Jahre
Höhe: 170- cm
Gewicht: -90 kg

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Bestrafung, Bisse, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Leder, Masken, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Party, Schwimmbad, Tanz, Tiere