Identikit - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Identikit - Fetischist Männlich
Identikit
31 Jahre alt, Fetischist Männlich, 172 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 4 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 07. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Ha magamra gondolok, először a közhelyként ható „különc” jelző jut eszembe. Elképzelhető, hogy tévedek, és csak a saját esendőségemet meg tökéletlenségemet próbálom magam előtt legalizálni, kozmetikázni az önképem valami létező kategóriával, miközben csak a helyzet abszurd: én bennem vagyok, mindenki más meg kívül. Mégis azt mondanám, hogy az elmekórtan boszorkánykonyhájának egy ritkán kikevert főzete lettem. Az emberek nagyobb részével szófukar és felszínes a maszatolásom, nem nagyon hívogat a mélyebb megismerés vágya, de akivel jól rezonálok, azzal nem lehet megállítani a mélyfeltáró lélekbemászó kíváncsiságom. Egy üveg bor mellett vagy anélkül. De inkább mellett.

Ezzel kb. ki is merítettem az önértékelő gondolatkészletem. Nem érdekel sokkal több minden, mint a részletekben való szöszmötölés, a látszat alá kukkantgatás és a valóság érzékelése vagy éppen annak eltorzítása, a szépség megalkotása, esetleg pácolódás az édes-bús ingerekben.

Ha leválasztjuk a szexuális elhajlásokat, akkor a kapcsolataimban a patikamérleg pontossággal kimért egyenrangúságot keresem. Szó sem lehet alá- vagy fölérendelt félről. Nem tudok tisztelni valakit, aki jóval alattam van, és logikusan következik, hogy te sem engem, ha a tudásod jóval felettem jár.

Lehet, hogy nem leszek ezzel népszerű, de nekem a BDSM nem kizárólagos életforma. Eléggé rátelepedett a mindennapjaimra és a fantáziavilágomra, de számomra a gyöngédség, a figyelem, az érzelemgazdag nemi alkotások, a klasszikus szeretkezés legalább annyira megvonhatatlan szükséglet, mint a hűség vagy az érzelmi monogámia.

Ennek ellenére az agyamban valami rosszul lett bekötve, és tele van amorf vágyképekkel, amiket nem fogok ide felsorakoztatni, úgysem az fog dönteni, hogy rá tudok-e licitálni az itteni átlagra ízléstelenségben. Minden esetre könnyebb lenne az életem, ha fele ennyire lennék elborult.

Ideális elvarázsolt partnerem szintén a marslakó-kaszt tagja és szélsőséges összeállítás. Az ellenálló erkölcsi nívó alatt perverziónk ugyanazon búvópatakja csörgedezik. Lényünk magva, eltitkolt állományunk egynemű. Ő a szellemi riválisom, érzelmi- és bűntársi szövetségesem, akivel közösen ismerjük meg a kozmikus összetartozásunk és a gerincborzoló izgalmak mesebirodalmát.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: -175 cm
Gewicht: -80 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Bisse, Breast Torture, Demütigung, Einguss, Fisting, Haareziehen, Kerzenspiele, Masochismus, Ohrpfeilgen, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Transvestivismus

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Cross-Dressing, Dildos, dirty Talk, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Gangbang, Gummi, Herrschaft, Hoher absatz, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Lesen, Musik