Huligan - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Huligan - dominant Männlich
Huligan
42 Jahre alt, dominant Männlich, 175 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 15.
Mitglied seit: 2013. 08. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Domináns férfi vagyok, de nem vagyok brutális állat. Ha azt várod, hogy leköpjelek, ököllel verjelek kérlek ne is olvass tovább. A BDSM könnyedebb oldala érdekel.
Nem vagyok gondolatolvasó sem: szeretem megbeszélni hogy mi izgatja a partnerem, már a tervezgetés, beszélgetés is nagyon lázba tud hozni. Én is vallom azt a közhelyet, hogy az agy a legfőbb erogén zóna. Ez persze nem azt jelenti, hogy csinálni nem kell ;)
Imádom azokat a csodálatos érzéki nőket akik ki merik élni fantáziáikat. Szeretem látni, érezni, élvezni ahogy a partnerem átadja magát az élvezeteknek/nekem. Ha látom hogy izgat amit csinálok, akkor szinte bármit megteszek hogy fokozzam az izgalmat, de nem csinálok semmi olyat ami csak nekem jó, de neked rossz. Nekem a dominancia nem az önmagáért való alázás, bántás, fájdalomokozás: ha neked jó és nekem is tetszik akkor a határ a csillagos ég, de ez közös tanulás, összecsiszolódás eredménye kell hogy legyen.
Nem vagyok teljesen független, de nem kell bújkálnom, nem baj ha te sem vagy az. Ahogy sokan leírták már előttem: "nem baj, ha nem vagy tökéletes, én sem vagyok az."
Bemutatkozásként ennyi. Úgy látom, hogy itt pont a magamfajtából van a legnagyobb túlkínálat, úgyhogy kösz ha eddig jutottál az olvasással.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-45 Jahre
Höhe: 160-175 cm
Gewicht: 50-75 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Bondage, Hoher absatz, Latex, Masken, Massage, Strümpfe, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Kino, Konzerte, Restaurant

Filme

Aktion, Fantasie, film-noir, historisch, Informativ, Science-Fiction, Thriller