HibriDom - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » HibriDom - dominant Männlich
HibriDom
27 Jahre alt, dominant Männlich, 198 cm, 107 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Belváros
Letzter Login: 3 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 07. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdvözletem a Hölgyeknek!

A megadott kategóriák hűen tükrözik érdeklődési köreimet, amit nem jelöltem meg, az értelemszerűen fennakadt a szűrőn. Magamat sportos, igényes, határozott fiatalembernek tartom. Kifejezetten élvezetet tud nyújtani, ha értelmes, intelligens hölgyekkel tudok ismerkedni, kommunikálni, akár egy kellemes üveg bor társaságában, akár levelezés formájában. A BDSM számomra a négy fal között létezik, ebből kifolyólag jellemző még rám továbbá az udvariasság, a kedvesség, a kölcsönös tisztelet, a türelem és az empátia a magánéletemben. Úgy gondolom, a korosztályomban, korosztályomhoz képest tapasztalt vagyok, ami nemcsak a szexualitásra korlátozódik. Rendkívül élvezem, ha taníthatom, oktathatom a kezdő, szubmisszív hölgyeket, akik még csak ismerkednek e nemes világgal, kortól függetlenül. Azt vallom, hogy először összeadni és kivonni, utána szorozni és osztani kell megtanulni, majd jöhet a gyökvonás. A kitartás, türelem és a tanulási vágy és készség garantált végeredménye egy osztályelső növendék. :)

Domként erőskezű, szigorú, engedelmességet megkívánó vagyok. Nem tűröm a pimaszságot és a szemtelenséget. Egy magát szubmisszív nőnek definiáló igenis legyen odaadó, akit egy pórázon, négykézláb vezetve lehessen betörni, megtörni, ha arra kerül a sor. Az elégedettség szintén nem maradhat el, hiszen az, aki valóban komoly szándékkal regisztrált az oldalra, annak kész öröm és jutalom lesz, ha a fokozatosság elvét követve, az út végén elmondhatja magáról: "Igen, megtaláltam az Uramat, akivel passzolunk, emellett olyan tapasztalatokat sikerült szereznem, amelyeket élvezettel hasznosítok vele."

Külön kiemelném (mint kedvenceket) a: fenekelést, kényszerszopatást, anális szexet, mellbedugást. Amint az az e-mail címemből is látszik, átlagon felüli mérettel rendelkezem, amit véleményem szerint jobb előre közölni. Hozzáteszem ezek csak iránymutatások, nálam elsősorban a kompromisszum, a kommunikáció számít és mérvadó, hiszen néma gyereknek anyja sem érti szavát. Az előre lefektetett szabályokat nem lépem át, a tabukat tiszteletben tartom, sőt, nálam egy ilyen kapcsolat csak úgy működik, ha látom, hogy a partnerem élvezi azt, amit csinálok vele, élvezi azt, amit csinálunk.

A bizalmatlanság és bizonytalanság eloszlatása végett először néhány rövidebb levélváltás, majd kölcsönös képcsere, akár itt, akár e-mailben, majd viber, illetve telefonbeszélgetés. Úgy gondolom, ha ezen a három alapvető lépésen végig megyünk, mindketten meggyőződhetünk arról, hogy nincs semmi átverés, lehúzás, hátsó szándék a dologban.

A szokásos közhelyeket ismételve, ápoltság, igényesség, nem elhanyagoltság, diszkréció alap.

Helyszínt tudok biztosítani, rendelkezem saját lakással. Bízom benne, hogy megtalálom, kit keresek, valamint Mindenkinek sikeres ismerkedést kívánok! :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-48 Jahre
Höhe: -200 cm
Gewicht: -90 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Fußfetisch, Haareziehen, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kerzenspiele, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Bummeln, Fitness, Fußball, Gesellschaft, Internet, Kino, Lesen, Restaurant, Schach, Tiere, Wissenschaft

Musik

elektronisch, Hip-Hop, House, Klassik, Pop, Techno

Filme

Aktion, Informativ, Komödie, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno

Bücher

Geschichte, Gesundheit, Poems, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine