Guaranteed - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Guaranteed - dominant Männlich
Guaranteed
33 Jahre alt, dominant Männlich, 175 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Hajdú-Bihar
Letzter Login: 2016. 12. 02.
Mitglied seit: 2016. 06. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Igényes, jóképű Férfi igényes, dekoratív Nőt keres. Egy alkalomra vagy többre. Alkalmi kapcsolatra vagy szerelemre. Hogy melyik valósul meg, nem csak rajtam múlik, rajtad is. Csak akkor derül ki, ha megismerjük egymást. Kívülről és belülről. Utóbbi mindenképp szükséges a részemről, remélem érted.

Figyelmes, határozottan gyengéd, heves és ügyes szerető vagyok. Sokat adok magamra, nem kell félned attól, hogy szőrszál megy a torkodra. Az nem fog, más talán igen. Orrcsipeszt sem kell majd használnod.

A szexet megelőző és az azt követő időben is kielégítelek. Az agyadat. Olyat keresek, akinek van. Diplomás, intelligens Férfi vagyok.

Nick: garanciát az orgazmusodra vállalok!

Kezdjük el!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Augenverbund, Bisse, Bondage, Doktor Fetisch, Electro Sex, Fisting, Haareziehen, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Werkzeuge