Grezzo - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Grezzo - Switch Männlich
Grezzo
33 Jahre alt, Switch Männlich
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 6 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 12. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (4 Bewertung)
A valódi életet választottam. Talán egyszer még visszajövök írni. Valószínűleg egy teljesen más, ismeretlen személyiséggel. De ezt a profilt így itthagyom, mert egy ikon voltam. Szerettem. Ha írsz, van rá némi esély, hogy egy-két hónap után észreveszem. Önmagam többi részét magammal viszem a jövőbe.
Mindenkinek sok sikert!

*Van a BDSM-ben egyfajta sötét szépség, aminek nem kell pusztítónak lennie.

Tisztelettel bánok Veled, de ez nem jelenti azt, hogy elég is vagy. Elfogadom, ha nem arra van szükséged, amit én nyújtok, de Te se akarj többet tőlem! Én sem vagyok felsőrendűbb másoknál, de ez csak akkor működik, ha senki mástól nem kaphatod meg, amit én nyújtok. Mert ilyenekre vagyok képes. Igen, ez egy ilyen játék: legyél gyönyörű, elhasználható, kiszolgáltatott, reményvesztett! Aki az élvezetem eszköze, az az orgazmusom dísze. Igen, akkor kelleni fogsz, újra és újra, mert tudom, hogy mindent megadsz, ami nekem kell. Térjél vissza hozzám megint és megint! Elveszem, és bántani foglak. De ragaszkodj hozzám, és érezd azt, hogy adok Neked valamit azzal, hogy Tőled veszem el, ami nekem kell! Mert erre vágyom. És amikor sokadszor térsz vissza hozzám, megkedvellek. Megbecsüllek, hogy több vagy, mint akik önző módon a magánytól menekülve vagy a kéjért állnak sorba. Ha már megbecsüllek, a tenyeremen foglak hordozni, vigyázok Rád, és nem fog kelleni más. És megszeretlek. Különleges helyre teszlek, távol mindenkitől, akihez valaha közöm volt.

De addig csak egy vagy a sok közül.


Az írásaim a BDSM sötét szépségéről szólnak. Nem arról, amit Veled feltétlenül megcsinálnék vagy feltétlenül helyesnek tartok.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -40 Jahre
Gewicht: -65 kg

Gesprochene sprachen

Englisch, Schwedisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Kino, Kochen, Lesen, Musik, Restaurant, Theater, Wissenschaft