GentleDom41 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » GentleDom41 - dominant Männlich
GentleDom41
47 Jahre alt, dominant Männlich, 179 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Fejér
Letzter Login: 2016. 11. 24.
Mitglied seit: 2011. 12. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Férfi vagyok. Kíváncsi, gyarló, udvarias, figyelmes, udvarolni (is) tudó, gondolkodó és ha már aposztrofált kategóriát kell megjelölni, akkor hát domináns.
Fétisem is van: maga a Nő.
Nem hiszek abban, hogy a bdsm vagy az annak nevezett extrém játék mindössze annyit jelent, hogy a domináns megkötözi a másikat és ezután kiabál vele. Azt sem érzem sajátomnak, hogy 24/7 variációban kellene ennek működnie. Számomra elvesztené a varázsát.
Én az élvezet híve vagyok. Valamint a kölcsönösség, partnerség és mindenekelőtt a bizalom megteremetése a célom.
Számomra (részemről) a dominancia már jóval a fizikai kontaktus előtt meg kell hogy teremtődjön.
A Nő az én ars poeticám szerint az a csodás teremtmény, aki mosolyával, kitárulkozásával, lényének rezdüléseivel magába fogad.
AZ én véleményem szerint eredendően a természet valamiképp úgy alkotta meg a nőket és a férfiakat, hogy utóbbiaké a domináns szerep. Én a magam részéről el sem tudok képzelni nem domináns férfi szerepkört. (Sorry, de domina hölgy emiatt érdekes beszélgetés lehetőségén kívül nem motíváló).

Független férfiként nyitott gondolkodású, érdeklődő, az alávetettségre vágyó nőt keresek. Azt a valakit szeretném megtalálni, akivel épp úgy jól eshet egy színház látogatás, egy finom csók, egy masszírozás - mint a valóságosan csattanó fenekelés...
Nincs kőbe vésett forgatókönyv... Lehetünk alkalmi partnerek és akár társak is. Lehetünk diszkréten egymásnak örülő barátok és ennél többek/kevesebbek is.
Ha eljutottál idéig az olvasásban, mert érdekelt és van kedved folytatni dialógusban - akkor várom levélben megmutatkozó bekopogtatásodat.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Arsch lecken, Kaloda, Pisse, Public Sex, Schmerz

Regt nicht an, aber wir können

Bondage, Breast Torture

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Nippel, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Konzerte, Oper, Party, Restaurant, Spiel, Theater

Musik

elektronisch, Folk, Pop, Reggae

Filme

Drama, Informativ, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Alben, Kunst, Romane