Gabor79Bp - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Gabor79Bp - dominant Männlich
Gabor79Bp
37 Jahre alt, dominant Männlich, 178 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2011. 05. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szia!

Pozitív kisugárzású, életvidám, független pasi vagyok. A hétköznapokban szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni otthon és moziban egyaránt, olvasni, kirándulni, túrázni, utazni és még sok minden mást!

Keresgélek, de nem bármi áron... Fontos a külső és a belső is, és persze a kölcsönös szimpátia, legyen szó bármiről. A szexben és a BDSM-ben sok dolog érdekel, nyitott vagyok szinte mindenre. Szeretem a különféle játékokat - pl. szembekötés, kötözés, fenekelés, segédeszközök (dildók, stb.), tágítgatni, feszegetni a határokat, kiszolgáltatott helyzetben izgatni jó sokáig elhúzva vagy akár többször ismételve...irányítás, megalázó helyzetek, szerepjátékok, stb.

A BDSM nálam a szex része, durvaság, erőszak kizárt - illetve csak bizonyos előre egyeztetett határokon belül!

Nem baj, ha nincsen tapasztalatod, csak legyél nyitott és merd vállalni az elképzeléseidet - de ebben segítek. Ha kíváncsi lettél, ne félj írni és kérdezni...csak bátran! Tényleg megkereshetsz tapasztalatlanul, fiatalabbak és érettebbek is, nem harapok!

Egy kis update:

Továbbra is csak és kizárólag nőket keresek - ez így is fog maradni!

Ribancot nem keresek, lássam benned a nőt is - fentebb már említettem a kölcsönös szimpátiát. Ribancot majd én csinálok belőled, ha eljutunk odáig és mindketten akarjuk, illetve te is átalakulhatsz azzá, ha idővel kedvemben akarsz járni.

Levelek. Sokan kéritek már a bemutatkozásban, hogy nem szeretnétek sablon leveleket kapni. Ez egyrészről érthető, másrészről viszont elegem lett abból, hogy terjedelmesebb levelekre gyakorlatilag nulla reakció érkezik. 10-ből 9 alkalommal még annyi fáradtságot sem vesz az illető, hogy legalább törölje a levelet - ez elég egyértelmű jelzés. Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, úgyhogy első levélnél maradok a rövid pár sornál, amiben felteszek pár kérdést rólad, vagy ha volt olyan, ami megfogott az adatlapodon, akkor az alapján. Pár szavas válasz bőven elég, akár egy ":)" is, nem kell túlzásba vinni - második körben már írni fogok hosszabban is.

Ha már levelezünk, az is kezd unalmas lenni, hogy a találkozás idejére a delikvens egyszerűen köddé válik. Ha csak szórakozásból vagy itt, ne írj! Lehet szó csak levelezésről, online beszélgetésről is, de ezt már az elején tisztázzuk!

Szép napot mindenkinek!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-50 Jahre
Höhe: 150-175 cm
Gewicht: 45-75 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Chinesische Bälle, Electro Sex, Jeans, Latex, Masken, Melken, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Fußfetisch, Gummi, Ketten, Peitsche

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Fisting, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Kitzeln, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Bowling, Computer, Internet, Kino, Lesen, Museum, Party, Restaurant, Tiere

Musik

Alternativ, Disko, Funky, House, Jazz, Latein, Pop, Rave, Techno

Filme

Animation, Fantasie, film-noir, Kriegsfilm, Musical, Sex / Porno, Spiel-Show, Talk-Show, Western

Bücher

Abenteuer, Geschichte, Reise, Roman, Romane, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine