Fetishgirls - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Fetishgirls - dominant Weiblich (Domina)
Fetishgirls  - Domina XIv
28 Jahre alt, dominant Weiblich, 168 cm, 57 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, XIv
Letzter Login: 2016. 02. 03.
Mitglied seit: 2015. 07. 10.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Igényes luxus fetish studióban fetish masszázzsal várunk Téged! Ha nem csak a durva dolgok vonzanak, hanem kedved lenne lazitani is egy olyan környezetben, ami ínyedre van, és titkos vágyaiddal van berendezve. Látogass meg!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.
Fetish masszőzeink: Lea, Mira, Szabina, Tamara, Lexy
Albumoknál mindenkiről látsz képet.
Elsősorban telefonon tudunk egyeztetni.

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge