Fetish_House - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Fetish_House - dominant Weiblich (Domina)
Fetish_House  - Domina Budapest XIV. Kerület
26 Jahre alt, dominant Weiblich, 168 cm, 58 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest XIV. Kerület
Letzter Login: 2016. 02. 23.
Mitglied seit: 2015. 10. 27.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Komplett kivizsgálás Dr. Nóra, Dr Mira és Dr Dévával Merevedési zavarok prosztata probléma korai magömlés.
Vérnyomás mérés szexi aszisztensnőm társaságában.
Fétis vagy masszázs? Nálam mindkettőre lehetőség van. Simogató kezek vagy pálca suhintása. Érezdd mindkettőt egyszerre. Felfokozott izgalmas egyveleg.

FETISH masszázs!!!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Albumainkban megnézheted a képeinket.

Mindenkinek figyelmébe ajánlom a következő sorokat! :

Nem keresünk szolgákat, se cselédeket mivel anyagias hirdetők vagyunk nincs ingyenes szolgáltatásunk semmilyen formában. Fényképészt se keresünk, nem várunk körleveleket, telefonon tudsz tájékoztatást kérni, ahol ismertetjük a programokat, amiből kedvedre válogathatsz. Levélben nem. Érdeklődés természetesen nem kijelzett számmal is lehetséges, de bejelentkezés időpontfoglalás csak kijelzett számmal történhet. Mindez azért, hogy ne raboljuk egymás idejét.
További Szép Napot!

Gesuchte Partner

Alter: 18-95 Jahre
Höhe: 155-210 cm
Gewicht: 55-159 kg

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Einschließung, Electro Sex, Keuschheitsgürtel, Latex

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Feuer, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge