FetishDeva - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » FetishDeva - dominant Weiblich (Domina)
FetishDeva  - Domina XIV
31 Jahre alt, dominant Weiblich, 168 cm, 60 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, XIV
Letzter Login: 5 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 12. 07.
VIP
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (16 Bewertung)
FETISH masszázs!!!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Kontaktdaten

Telefon: +36303119951

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge