Fetis_Szub - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Fetis_Szub - Submissiv Männlich
Fetis_Szub
31 Jahre alt, Submissiv Männlich, 181 cm, 73 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Csepel
Letzter Login: 2016. 05. 08.
Mitglied seit: 2014. 07. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözlet minden kedves látogatónak! Kéz csókom az Úrnőknek!
Fiatal, igényes, jó megjelenésü, intelligens, őszinte, barátságos, jó humorú férfi vagyok.
Nem számítottam ekkora nagy érdeklődésre szerény személyem iránt, ezért,tisztelettel megkérem az Úrnőket,hogy ha tehetik,kérem adják meg az email elérhetőségüket,hogy maradéktalanul válaszolni tudjak. Nagyon köszönöm.

Kb 14-éves koromban kezdődött az egész. Kórházban feküdtem, nagyon érdekes és izgató volt,amikor az arcomon volt az oxigén maszk,és a nővérke kezén a hűvös gumikesztyű. Fura, de kellemes érzést éreztem amikor vizsgáltak, tetszett a kiszolgáltatottság. Később egy felnőtteknek szóló újságban láttam egy képet, amin egy olyan nő szerepelt akin áttetsző PVC ruha volt,nagyon izgatott a látvány, a halvány kis pára foltok,a bőrhöz tapadó PVC. Összehozott a sors egy olyan barátnővel,aki a folytogatós szexet szerette,zacskóval a fején,egyszer megkértem hadd próbáljam ki Én is. Az érzés fantasztikus volt, és a látvány belülről mámorító. Ez után elkezdtem utánna olvasni és keresgélni a hasonló dolgoknak. Mindent ki akartam próbálni, hírdetéseket böngésztem, keresgéltem és közben ťágitottam a tudásomat a témában. Rájöttem,hogy nekem az ilyen dolgok okoznak örömöt. A kiszolgáltatottság, a korlátozások,a nők uralma felettem. Volt néhány Úrnőm, kipróbálhattam számtalan dolgot és szerepet.Voltam :női ruhában takarítónő, cseléd, talpnyaló,punci-popsi kényeztető, kutya,macska, ló, múmia, kurva,páciens, orvosi baba kísérleti alany,csizma nyaló,asztal,szék, gumibaba.
Sok anyag volt rajtam :PVC,nylon,fólia,sztreccs, gumi,latex,gázmaszk, fűző, lakk,csizma,magassarkú, paróka, kurva gumimaszk,stb.
Nem irtózom semmitől, az Úrnőknek mindent megteszek! Az alárendelt élet a lételemem. Imádom kényeztetni Úrnőm lábát, akár Mesztelen,harisnyás,csizmás.Nagyon jó a szerepjáték készségem. Kedvelem, ha mozgásképtelen vagyok teljesen kiszolgáltatott és a farkam kínozzák. Teljes mértékben alkalmazkodom Úrnőm fétiseihez.
Kedvelem a: lábimádatot,kényszer nyalatás (puncit popsit),CBT,korlátozásokat,orgazmus kontrollokat, erényövet,bondage, pisit.stb.
Most ismét Úrnőm keresem.
Hiányzik az irányítás, a szíjjak szorítása,a remegés,a szolgálat,hogy a torkomban dobogjon a szívem. A némaság, a tehetetlenség...
Köszönöm szépen, hogy végigolvasta az életem. Amennyiben felkeltettem megtisztelő érdeklődését, kérem jelezze nekem. Tisztelettel :alázatos szolgája!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Bestrafung, Bisse, CBT, Deres, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Gangbang, Haareziehen, Kerzenspiele, Kitzeln, Peitsche, Public Sex, Stichelei, Transvestivismus, Windeln

Regt nicht an, aber wir können

Fütterung, Jeans, Melken, Ohrpfeilgen, Pens, Schmerz, Schmutz, Tracht Prügel

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Dildos, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Tiere