Fenybenjaro - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Fenybenjaro - dominant Männlich
Fenybenjaro
28 Jahre alt, dominant Männlich, 175 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 12. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek az oldalamon!


Az első, amit tisztáznunk kell, hogy ugye az adatlapomon az szerepel: „Dominán Férfi”, nem pedig szadista és hasonlók. Elsőképpen ezt fogadd el és tartsd tiszteletben. Nőként fogok veled bánni, nőként foglak kezelni, hogy te is igazi nőnek érezhetd magad mellettem. Viszont az enyém az utolsó szó, amit neked el kell fogadnod.

A másik, hogy ne fárasszatok a sablonos „Tisztelt…” megszólítással és a magázódó levelekkel, mert nem gondolnám, hogy ennek bármi köze is lenne a dominanciához. Ugyanúgy lehet valakit tegezve is tisztelni, mint ahogyan magázva is gyűlölni. Ne azért tisztelj, mert éppen vagy a pórázod vagy a korbács vége pihen a kezemben, hanem mert te akarj tisztelni. Ez viszont ugyanúgy múlik rajtam is, mint rajtad.


Most hogy ezen túl vagyunk, belefogok, és leírom, hogyan is látom én ezt az egész BDSM kapcsolatot:

Ha az életben az erotika vanilla és BDSM oldalát úgy vesszük, hogy az előbbi a fényben úszó oldal, az utóbbi pedig a sötétségbe burkolózó világ, akkor:

A fényben születettek nem ismerik a sötét oldalt. Nem is vágynak benézni, ám ha meg is próbálnák, mivel a fény elvakítja szemüket, nem látnak át ebbe a világba. A szemükre hagyatkoznak, mert a fényben nem tanultak meg a lelkükkel látni. A szemünk viszont nagyon sokszor becsap.

Ezáltal világossá válik, hogy te, a sub oldalon álló fél nem választhatsz, már a születésed pillanatában megkaptad láncaidat, melyek a sötétségbe húznak. Vágysz a fényre, de láncaid a húsodba vágva szorítanak és tartanak vissza, kínoznak. Félsz, rettegsz, mert egyedül vagy a sötétben. Földön csúszol a kíntól vagy éppen magzatpózba kucorodva reszketsz és megpróbálsz mindet bevetni, hogy felfigyeljen rád egy Dom… akárcsak egy kitaszított, kóbor kiskutya, aki gazdira vágyik.

Az örök kérdés: „Meddig?” Elárulom:

Míg nem találsz egy Domot, aki felfigyel rád, megszán, és néha átvezet a fénybe. A dom-ok a fényben járók. Az egyetlenek, akik otthon vannak mind a két világban. Subként nem tudod, meddig kell várni… meddig kell a földön csúsznod a kegyeimért, de meg fogod tenni, és önként fogsz szenvedni a jutalom reményében. A jutalom pedig mi más is lehetne, mint a fénybe vezetés. De csak egy kis időre, mert aztán vissza kell térned a sötétbe, hiszen ez a te igazi otthonod. Ebben tudsz kiteljesedni, és ezen a ponton már nem szabad nekem sem elengednem a kezed, mert a fényben meghalnál egyedül. Te nem vagy odaillő, nem találnád a helyed közöttük. És nem utolsó sorban láncaid miatt ki is közösítenének a fényben élő "vakok". Ettől a pillanattól viszont nem szabad félned, és nem is kell, mert még ha a sötétben is vagy, immár nem egyedül, mert már tartozol valakihez. Amit akarnod kell elérni, az az, hogy a szívem csak érted dobbanjon, és ha sikerül, akkor megígérem, azon leszek, hogy a kéz, mely oltalmat ad, a kínt és a fájdalmat is gyönyörré tegye.
A láncaidat én fogom leoldani rólad, mégpedig úgy, hogy össze foglak törni. A húsodba vágó láncokat nem lehet eltávolítani úgy, hogy egy darabban vagy. Te is tudod, hogy össze kell törnöd, hogy a láncaidtól megszabadított lehulló darabjaidból újjá alkossalak… valami jobbat és valami szebbet hozzak létre annál, mint ami a láncaiddal valaha is lehettél volna.

A végén egyetlen láncod marad csupán… ennek a láncnak a végét viszont te fogod a kezembe adni önként, miközben azt ordítod: „Engedj el!”

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 140-170 cm
Gewicht: 40-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Bisse, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Kaloda, Ohrpfeilgen, Pinzette, Pisse, rasieren, Sadismus, Stichelei, Unterwäsche

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk, Doktor Fetisch, Kreuz, Latex, Leder, Melken

Regt an

Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, Folienverpackung, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Billard, Bogenschießen, Bowling, Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Museum, Theater, Tiere, Wissenschaft, Zeichnung

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Krimi, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller