EstiKornel - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » EstiKornel - Submissiv Männlich
EstiKornel
46 Jahre alt, Submissiv Männlich, 179 cm, 79 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 05. 13.
Mitglied seit: 2015. 01. 21.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Független, érdeklődő, nyitott típusú férfi vagyok.
Partnert keresek, ezért regisztráltam.
Olyan partnernőt képzeltem el, akivel valamilyen tartalom is a megismerhető lesz. Én nem vagyok szenvedélybeteg sem egyéb területeken, sem a bdsm-ben. Nem arról ábrándozom, hogy bábuként mozogva egy órán keresztül püföl valaki és szólít úgy mint valami szerencsétlen idiótát.
Valójában éppen azt tartom izgalmasnak amíg és ahogy betör a "gazdám" és kialakítja, fenntartja ezt a függőségi viszonyt. Akkor is ha csak egy-két óráig tart a találkozásunk és akkor is ha párkapcsolatot alakítunk ki.
Tudom, ez egy "speciális" partnerekereső, speciális (az átlag megítélés szerint valószínűleg perverz) vonatkozásokkal. De ez a része is érdekel az életnek, ezért készítettem el a bemutatkozásomat.
Szeretnék valakivel abba a bizalmi szituációba kerülni, amikor a szabadságom korlátozása alapján lehetnék újra gazdám (négyszemközti) birtokolt (sub) partnere.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -51 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch