Eltarto - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Eltarto - Submissiv Männlich
Eltarto
38 Jahre alt, Submissiv Männlich
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 04. 26.
Mitglied seit: 2014. 02. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Budapesten élő, rendes, diplomás, független, férfi vagyok. 35 éves, rendezett körülmények között élek. Azért regisztráltam az oldalra, hogy megismerkedjek egy lánnyal, akivel segíthetünk egymásnak. Én magányos vagyok, és társaságra vágyom. Cserébe én is szívesen megadnám, amire szükséged van.

Magamhoz vennék egy olyan megbízható lányt, aki nálam lakhatna, akire főznék, mosnék, állnám minden felmerülő költségünket, legyen az bevásárlás, ruházkodás, orvosi kezelések, vagy szórakozás. Az elvárásom annyi, hogy tudjak bízni benned és te is megbízz bennem, szimpatikusak legyünk egymásnak, és fontos az őszinteség is. A szex nem szerepel a listán, ahogy láthatod, az nem elvárás, legfeljebb lehetőség. Ha nincs hol laknod, vagy csak lépnél valahova, ahol megbecsülnek, akkor segítsünk egymáson! Én örülnék a társaságnak, és nem élnék vissza a helyzettel semmilyen téren. Pláne, hogy szubmisszív vagyok, aki nem bánná, ha inkább őt használná ki valaki, és segítene megtanulni úgy együtt élni valakivel, hogy tényleg a nőt szolgáljam, és ne csupán a saját vágyaimat éljem meg az alárendelt szerepben.

Gesprochene sprachen

Englisch

Interesse Bei anderen gebieten

Filme

Abenteuer, Aktion, Drama, Familie, Fantasie, Horror, Informativ, Komödie, Krimi, Reality-Show, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller, Western