Ellie - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Ellie - Submissiv Weiblich
Ellie
24 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 178 cm, 66 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 30.
Mitglied seit: 2013. 08. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (10 Bewertung)
Rövidre fogva:
Infantilis, művészlélek vagyok, aki lusta hazudni. De nagyon szeretne már egy rózsaszín nyakörvet és egy halál nyugodt, kiegyensúlyozott (nem cikázó hangulatú, nem búskomor, nem alpári, és nem zárkózott) férfit, aki azt is elviseli, ha az éjjel közepén kezdem szexuálisan zaklatni, vagy ha nagyon fura kajákat akarok neki főzni.

Kevésnek érzem a felszínes kapcsolatokat, a pillanatnyi dolgokat, az üres szavakat, a fantáziátlan szexuális és párkapcsolati viszonyt.
Szívesebben beszélek pszichológiai kérdésekről, boncolgatok világmegváltó dolgokat, osztok meg titkokat, fantáziákat, elképzeléseket, amennyiben a beszélgetőpartner kellően érett mindehhez. Szeretem ha inspiráljuk, motiváljuk egymást.
A kezdeti bizalmat megadom, a továbbiakban pedig rajtad múlik, hogy megmarad-e...nincsenek előítéleteim. Nincs rá szükség, mert a kommunikáció során nagyon hamar kiderül, hogy ki milyen...

Kapcsolatokat legfőképp építeni szeretek. Figyelni, várni és mindig hozzátenni egy picit többet, miközben megismered a másikat. Az építés egy döntés számomra, nem egy hangulatingadozás random következménye. Éppen ezért olyat keresek, aki mellett minden nap eldöntöm (és eldönthetem), hogy építek vele valamit aznap.

És ha már erősen szexuális tartalmú társkereső oldalról beszélünk...Nem szeretném kategorizálni magam. "Mindenből egy kicsi" elvet vallom...Nem akarok uralkodni, és rajtam se fog senki hosszútávon. De az intimitásban azt szeretem ha a másik fél a domináns (ezért a szub megjelölés), és még inkább tetszik ha nehezen tudja visszafogni magát. Bóknak érzem, ha valaki "elveszti az eszét" a közelemben, ebből adódóan pedig a saját élvezetére használ. Viszont nincs erre szükségem mindig. Mondhatni olyat keresek, akinek a normál szexszel sincs semmi baja, de bármikor kapható valami furaságomra...A lényeg, hogy élvezzük egymás társaságát :)

Kiegészítés:
Ami nem érdekel:
- nem szólítok senkit sem Uramnak
- kemény verés
- büntetések
- 24/7
- mellkínzás, puncikínzás (!) (a tágítást is annak vettem)
- nem lehet megpofozni, leköpni, és lelkileg megalázni sem
- lány ruhás fiúk sem izgatnak
- lábfétis
- harapás (finoman sem, durván sem, sehol sem! :) )
- fülbirizgálás


Ami érdekel:
Elmondom, ha oda jutunk a beszélgetésben (de a lenti érdeklődési kör sokat mond). Kérlek, vedd figyelembe, hogy az itteni emberek nagy részéhez képest (ahogy látom), nem BDSM, úr-szolga viszont keresek. Nem is lennék itt, ha az átlag szexuális élettel rendelkező férfiak más helyeken, nem tartanák perverznek és soknak a vágyaim. Valami egyedi síkon mozoghatok, a normál és a BDSM között. De a lényeg, hogy velem EGYENLŐ partnert keresek.

U.i.: A multiorgazmushoz a legrövidebb út, a fejlett érzelmi intelligencia. Veheted szó szerint.

U.i. utóirata: A blogom pont olyan, mint én. Ha gondolod nézd meg.

Még valami: Amióta ismerkedem, sajnos többször előfordult, hogy kérlelnem kell egy jól alakuló beszélgetés után a másikat, hogy fotót is mellékeljen az üzenetéhez. Nem igazán tudom hova tenni, és lehet, hogy bunkó vagyok, de kép nélkül nem folytatom tovább a beszélgetést. Kérlek, vállald fel magad. Én is megteszem annak, akinek megígértem. Maximum nem vagyunk szimpatikusak egymásnak, a Földön elég sok ember él ahhoz, hogy valakinek pont Te vagy én legyünk az esete. Nem olyan ijesztő ám ez...

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Switch Männlich

Alter: 25-32 Jahre
Höhe: 180- cm

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Fotografie, Fütterung, Ohrpfeilgen, rasieren

Regt an

Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, dirty Talk, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Latex, Massage, Masturbation, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Dating, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Restaurant, Spiel, Zeichnung

Musik

Drum'n'Bass, elektronisch, Hip-Hop, House, Pop, Rap, Rock, Techno

Filme

Aktion, Animation, Familie, Fantasie, Komödie, Romantik, Science-Fiction, Serie, Thriller

Bücher

Entertainment, Erotisch, Gastronomie, Gesundheit, Roman, Romane, Zeitschriften / Magazine