Dylan - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Dylan - Submissiv Männlich
Dylan
32 Jahre alt, Submissiv Männlich, 186 cm, 106 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 7 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
A hétköznapokban, a külvilág felé határozott típus vagyok, de a magánéletben szeretnék találni egy Hölgyet, aki átvenné az irányítást és akinek a parancsait, kívánságait teljesíthetném.
Inkább sub vagyok mint mazó, nem szeretem a túl nagy fájdalmat, de természetesen büntetésként elviselem. A durva véres dolgok pedig egyáltalán nem érdekelnek.
Sokkal jobban izgatnak a finoman perverz játékok, a megalázás és a kiszolgáltatottság, hogy tudom az Úrnő bármit megtehet velem.
Láb fetisiszta vagyok, nagyon szeretem kényeztetni a női lábakat, valamint a szexi magassarkú cipőket a nyelvemmel tisztítani. Emellett borzasztóan izgatnak a szexi fehérneműk, ezen belül is főleg a harisnyák a gyengéim.
Izgat, ha női fehérneműben kell szolgálnom az Úrnőt, nem vagyok travi, inkább a megalázottság érzése ami izgat ebben a szituációban.
Szeretem tudni, hogy az Úrnőm birtokol, nagyon izgatnak az erényövek is.
Szeretem a toilette játékokat is, legyen szó bármelyik válfajáról.
A legfőbb vágyam, hogy ezen dolgok megéléséhez egy állandó partnert találjak, aki kiismer és akit én is kiismerhetek, mert úgy gondolom, hogy így lenne élvezetes, bennsőséges kapcsolat. Hosszútávú célom egy párkapcsolat kialakítása, melynek része a bdsm, de jelenleg ez csak álom, remélem egyszer valóság lesz.

Szívesen beszélgetek is a témában, ha valaki úgy gondolja.

Írjatok, keressetek bizalommal.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Männlich - dominant Männlich, dominant TV oder TS - dominant Weiblich, dominant TV oder TS - dominant Männlich, dominant TV oder TS - dominant TV oder TS

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Electro Sex, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Bowling, Bummeln, Dating, Fernsehen, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Party, Restaurant, Tanz

Musik

Disko, Heavy Metal, Hip-Hop, House, Pop, Punk, Rap

Filme

Abenteuer, Fantasie, historisch, Horror, Komödie, Krimi, Märchen, Serie, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Entertainment, Geschichte, Reise, Sport, Wirtschaft / Business, Zeitschriften / Magazine