Druid - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Druid - Switch Männlich
Druid
25 Jahre alt, Switch Männlich, 174 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 06. 16.
Mitglied seit: 2015. 12. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Hello! Az oldalon voltam már fent, de véglegesen elhagytam a belépési adatokat pár hónapja, így most visszatértem. Switchnek jelöltem magam, mert szeretem a változatosságot, illetve alapvetően nincs problémám a szub oldallal, de a dominánson azért tapasztaltabban és nagyobb kedvvel mozgok :). Játszani szeretek, ezért játszótársat keresek. Ami biztos: játékon kívül nem akarok helyetted gondolkodni, megmondani mit csinálj. Értelmes lányt keresek, aki szeret kísérletezni, de tudja, hogy ez egy játék a négy fal között, és nem akar folyton üresfejű bábuként utasítást kérni. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, de kölcsönös szimpátia esetén nem is zárkózom el semmi elől.

A hosszú, semmibe se vezető levelezésért se rajongok; úgyis személyesen derül ki minden, ha ott nem vagyunk egy hullámhosszon, azon fél év levelezés se segít. Inkább kávé/tea/stb mellet beszélgetek :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-33 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch