DrBtraS - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » DrBtraS - dominant Männlich
DrBtraS
21 Jahre alt, dominant Männlich, 186 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 01.
Mitglied seit: 2016. 08. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Mindenki egy picit perverz belül, ugye? Van aki egy kicsit jobban, mint a többiek. Na úgy néz ki, én az utóbbi kategóriához tartozom. :) Találni egy közösséget hasonló felfogású emberekkel? Ettől jobb dolog régen történt már az internettel. Szóval azért vagyok itt, hogy elsősorban magamat, de emellett másokat is felfedezzek, úgyhogy kalandra fel!

Ebbe az egész power-exchanges világba a hipnózison keresztül jutottam el. Nagyon régóta foglalkoztatott a téma, és eleinte inkább alanyként, majd szárnypróbálgatásképpen 'tistként is, amit egyébként a mai napig nagyon élvezek. És innentől indult el a lavina abba az irányba, hogy bekerüljek a D/s világába. Megtanított, hogy hogyan bánjak a kötelekkel, vagy hogyan lehet valakit pár érintéssel levenni a lábáról, vagy hogyan figyeljek oda ahhoz, hogy minden együttlétből a legtöbbet lehessen kihozni.

Azért vagyok itt, hogy ezt a tudást kamatoztassam, és megismerkedjek valakivel, aki vágyik arra, amit én nyújtani tudok, és cserébe lenyűgöz önmagával, amint a közelembe kerül.

Nem szokásom egy-egy privát üzenet alapján elítélni senkit, mivel nehéz dolog egy árva üzenetben megnyílni a másik előtt, úgyhogy visszakozás nélkül lehet írni bármiről, ami éppen eszedbejut a profilomat olvasva, legyen az kérdés, vagy felkeltett vágy :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-30 Jahre
Höhe: 155-180 cm
Gewicht: 40-70 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Computer, Dating, Fitness, Gesellschaft, Internet, Konzerte, Musik, Restaurant, Tanz, Tennis, Tischtennis, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Drum'n'Bass, Folk, Funky, Heavy Metal, Punk, Reggae, Rock

Filme

Abenteuer, Animation, Fantasie, Informativ, Komödie, Musical, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno