Doulos - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Doulos - Fetischist Männlich
Doulos
23 Jahre alt, Fetischist Männlich, 181 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 29 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2015. 07. 14.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 7.00 Punkte (3 Bewertung)
Hódolatom a hölgyeknek!
Üdvözletem minden erre tévedőnek!

Eredetileg szubként regisztráltam, az utóbbi időben ért tapasztalatok alapján azonban most úgy gondolom, hogy ez igazából nem illik rám. Lehetséges, hogy félre értettem a saját érzéseimet, lehet hogy csak megváltoztam. Nem tudom, de igazából nem is lényeges.
Ha jól értelmezem, az oldal által leírt magyarázatot, akkor a "fetisiszta" egy elég tág kategória. Nem is teljesen egyértelmű számomra, hogy mi tartozik bele. A magam részéről azért gondolom, hogy ide tartozom, mert érdekelnek bizonyos fétisek és a bdsm bizonyos elemei, ugyanakkor biztos, hogy nem vagyok képes "szolgának" lenni. Még olyan lánnyal szemben sem, akit tényleg nagyon tisztelek. Egyszerűen nem megy, ez nem én vagyok. Igazából már szégyenlem is, hogy korábban miket írtam ezzel kapcsolatban. Rájöttem, hogy valójában férfiként akarok viselkedni. És igen tényleg jó érzés ha sokat tehetek egy lányért, tényleg jó érzés odafigyelni rá és mindent megtenni érte, de csakis akkor ha ő közben egyenrangúnak és férfinak tart, nem pedig egy alárendelt szolgának.

Általában tetszik ha egy lány határozott és domináns. Ha nem hódol be a férfiaknak, hanem megpróbál felülkerekedni rajtuk. Ettől még tisztelem az olyan lányokat is akik, "hagyományosabbak". Nem várható el minden lánytól, hogy élvezze az irányító szerepet, de nekem valamiért ez tetszik és épp ezért nagyon becsülöm, ha egy lány ilyen. Ez nem azt jelenti, hogy az irányítás terhét a nőre akarom helyezni és, hogy egy nyámnyila alak lennék. Egyszerűen úgy gondolom, hogy egy erős személyiségű lányra van szükségem, aki nem mögöttem áll, hanem mellettem és aki épp úgy támaszt jelent nekem, ahogy én neki. Gyakorlatilag tehát az egyenlőség híve vagyok azzal a kiegészítéssel, amit már korábban is írtam, hogy szívesen teszek meg sok mindent egy lányért, de csak úgy ha ezzel hálát és megbecsülést vívok ki. Szóval például úgy mint egy lovag egy hercegnőnek. Talán viccesen hangzik, de másképp nem tudom megfogalmazni. :)

Ami a BDSM-et illeti: Először abban is elbizonytalanodtam, hogy érdekel-e még egyáltalán, de igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Egyértelmű, hogy bizonyos részei továbbra is érdekelnek, de csak játékként tudok rá tekinteni és talán nem is ragaszkodom hozzá feltétlenül. Ebből a szempontból továbbra is csak szubként tudom elképzelni magam, mivel azt, hogy én egy lányt szándékosan bántsak és elnyomjak, elképzelhetetlennek tartom.Mivel folyamatosan kapok ajánlatokat "Domináns Férfiaktól":

Az hinném, hogy az adatlapom egésze(profilkép, bemutatkozás, keresett partner, képek) alapján egyértelmű, hogy nálam ez az egész arra alapszik, hogy valami nagyon elcseszett módon oda tudok lenni a szép LÁNYOKÉRT, főleg ha dominánsak.
Na szóval, ezt már korábban is ideírtam kultúráltabban, de úgy látszik nyomatékosítani kell: Tényleg sajnálom, ha nem találtok partnert, megértem, hogy bosszant, de én NEM KERESEK FÉRFIT! Nem, játékból sem csinálok ilyet férfival és nem is akarom kipróbálni! NEM, VELED SE! A gondolat is undorító számomra! Teljesen hetero vagyok és ez nálam a BDSM-ben is megnyilvánul.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 19-25 Jahre

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Basteln, Bogenschießen, Fußball, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Party, Reinigung, Restaurant, Spiel, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Blues, Country, elektronisch, Funky, Gote, Heavy Metal, Klassik, Punk, Rap, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller, Western

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Geschichte, Kunst, Reise, Religion, Roman, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine