Domtre - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Domtre - dominant Männlich
Domtre
44 Jahre alt, dominant Männlich, 187 cm, 97 kg
Wohnort: Ungarn, Zala, Zalaegerszeg
Letzter Login: 18 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 08. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
gy picit hosszúnak tűnő hallgatás után visszatértem, úgy egy pár hónapja. Hogy meddig? …. nem tudom! Hiányzott a BSM-hez köthető légkör. Eltűntem, mert úgy éreztem túlságosan az életem része lett, visszatértem, mert hiányzik. Remélem nem egy csiki-csuki lesz ez a későbbiekben. Persze tudom, hogy ez nem csak az ide beregisztrált, hasonló felfogású, érzésű emberektől függ, hanem tőlem is.
Ami visszavezérelt, azaz új, érdekes érzések, élmények ismételt keresése. Alapvetően konzervatív embernek vallom magam, azonban ezen belül is számtalan lehetőség kínálkozik, másokkal közösen, új dolgok megvalósításában. Meggyőződésem, hogy a halk vezényszavak, utasítások, ugyanúgy elegendőek, mint a harsány. Aki a kiszolgáltatottság, az engedelmeskedés izgat, képes fülelni, odafigyelni. És ez nagyon fontos tulajdonság minden sub érzésűtől.
A BDSM világa az erőszakot, a durvaságot szimbolizálja kívülállók számára. Pedig nem az. Ez egy játék, mégpedig egymás tiszteletben tartásával. Ugyanakkor egy kukkoló számára megdöbbentő események történhetnek. Megdöbbentő, mert nem ebben a világban él.
Az erőszakot, az önzőséget nem szeretem. Ugyanakkor megfelelő mértékben és formában a büntetéseket, fontos nevelő eszköznek tartom. Ennek formája sokféle lehet, amit elsősorban a partner, illetve magam által felvállalható korlátok szabályoznak. Szeretem a fájdalom érzését látni a szemekben, a reagálásokban, mert az egyben az elfogadás jelét is mutatja, azt hogy a döntésem, tettem, partnerem egyetértésével történik, elfogadja azt. Elzárkózom viszont az egyoldalú élményt jelentő megoldásoktól. Mindezek ellenére a szigor, a következettség és a megértés nagyon fontos elem egy szolgával szemben. Vélhetően ezt várja Ő is, és így lehet nevelni is. Bár a megértés ellentmondásosnak tűnhet sokak szemében, számomra nem az. Egy sub ugyanolyan ember mint bárki más. Él, érez, érzelmei, érzései, céljai vannak, és sajnos gondjai is. Ezek mind, az adott pillanat körülményei szerint befolyásolják érzéseit, vezérlik Őt. Van ami erősíti, és van ami gyengíti sub viselkedését. Ezt figyelembe kell venni.
Az utóbbi időkben sokat gondolkoztam, a szolgák egymás közötti viszonyáról, ahol egyszerre a két nemhez tartozó szolgákkal együtt foglalkozna az ember. Rengeteg érdekes szituációt rejt magában, új dimenziókat jelenthetne a nevelésben, büntetésben, és a feladatok, elvárások terén is. Igaz sokan ettől elzárkóznak, mert mindezt a privát zónában akarják megélni. Ha így van, megérthető. Nyitottságom ezen iránya talán ebből fakad.
A beszélgetésre vágyók, ismerkedést keresők, vagy segítséget kérők, bátran írhatnak, kereshetnek. Fontosnak tartom a kommunikációt, ha az valódi kérdésekről, problémákról szól.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch