Dominatus - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Dominatus - dominant Männlich
Dominatus
36 Jahre alt, dominant Männlich, 181 cm, 98 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 21.
Mitglied seit: 2014. 01. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Egy domináns,fetisiszta alfahím vagyok, aki a messzemenőkig tiszteli a nőket. Tudom fura ez a párosítás, de mégis így van. Hiszen az embernek nem kötelező az ágyon kívül is úgy viselkednie, mint az ágyban. A dominanciám jellege abból adódik, hogy imádom az "ősnőket". Azokat a hölgyeket, akik még magukban hordozzák a nőiesség eszenciáját és igenis elvárják, hogy a férfi az ágyban férfi legyen és ha kell leigázza és uralma alá hajtsa őket.

Imádom a játékokat, miként a fétiseket és különböző különleges eszközöket is. A szerepjátékokat is nagyon kedvelem.

Már régóta keresek olyan hölgyet is, akit a lakásában pórázra köve sétáltathatnék. Valamiért megmozgatja a fantáziámat ez a dolog is.


Igazándiból számomra nincs igazán korbeli határ, mert a testünk úgyis a lelkünk kivetülése. Lehetünk fiatalok, ha üres a lelkünk, vén lesz a tekintetünk vagy éppen fordítva.

Van egy kedvesem, aki sajnos nem kattan erre a témára, tehát közös beleegyezéssel léptem fel erre az oldalra. Nagyon kötődünk egymáshoz, nem tudjuk és nem is akarjuk elengedni egymás kezét azért, mert egy pontban nem passzol az érdeklődési körünk.

Szerencsére van mit a tejbe aprítanom, ugyanakkor a kötelező lovagiasságon túl nem vagyok szeretetszolgálat és BANK sem, tehát akinél azt látom, hogy ilyen céllal közelít felém, rögtön kereshet mást.

Mivel aránylag egy ismert közéleti személyiség vagyok (nem CELEB!), ezért fényképet nem töltök fel magamról, bár nincs mit titkolnom. Egyszerűen csak nem kívánom, hogy egyesek visszaéljenek a fotóimmal.

Mint mondtam nincsenek korbéli elvárásaim, de a személyes higiéniára (!), az igényességre és a partnerem érzelmi és értelmi intelligenciájára eléggé sokat adok. Az utóbb dolgok szerintem nem a diplomák és a bizonyítványok mennyiségétől függenek, hanem attól, hogy milyen közegből jövünk.

Eléggé elfoglalt vagyok, ráadásul szeretem a munkámat ezért főként budapesti vagy környékbeli hölgyek levelét várom.

Ha találkozok valakivel, első dolgom biztos nem az lesz, hogy lerohanom, hanem az ismerkedés, a személyes közegünk megteremtése. Aztán hogy ez miként sikerül és mi lesz belőle az már csak a kettőnk dolga.

Köszönöm, hogy elolvastad a soraimat.

Update 2015.12.03. Köszönöm a sok megkeresését, nagyon megtisztelő tőletek! Az életem változott, jelenleg nem keresek partnert, mert a munkám nagyon leköti a hétköznapjaimat és nem kívánok senki lelkével sem játszadozni. Ugyankkor szívesen levelezek veletek és ha tudok találkozok is egy-egy kötetlen beszélgetésre pl. egy kávézóban. Részint sajnálom, hogy az életem most nem teszi lehetővé, hogy éljek az általatok felkínált lehetőségekkel, részint viszont örülök annak, hogy azt csinálhatom amit szeretek és ebben sikereket érek el.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-60 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7

Regt nicht an, aber wir können

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Bisse, Breast Torture, Cross-Dressing, Einguss, Einschließung, Folienverpackung, Fütterung, Jeans, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Masochismus, Peitsche, Prostata Massage, Public Sex, Schmerz, Schuh Fetisch, Transvestivismus, Vakuum

Regt an

Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, CBT, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Electro Sex, Filmen, Fisting, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Kreuz, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Gesellschaft, Internet, Lesen, Museum, Schwimmbad, Sportflug

Musik

Alternativ, Blues, elektronisch, goa, Jazz, Klassik

Filme

Animation, Fantasie, film-noir, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Science-Fiction, Sex / Porno

Bücher

Esoterisch, Geschichte, Kunst, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich