DominaL - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » DominaL - dominant Weiblich (Domina)
DominaL  - Domina Győr-Moson-Sopron
48 Jahre alt, dominant Weiblich
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron
Letzter Login: 2016. 11. 25.
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.59 Punkte (29 Bewertung)
2017 tavaszig nem keresek senkit. Utána talán, de most egy időre elegem lett az itteni komolytalan "szolgákból", és inkább csak ribanckámmal vagyok.

Domináns nő vagyok. 160/55/vörös/barna. Győr-Moson-Sopron megye (nem Győr!). Havi 1-2 alkalomra keresek rendszeres szolgát. Szimpátiára és bizalomra, megbízhatóságra épülő kapcsolatban gondolkodom. Az albumomból kiderül, miket szeretek. A fotókat magam készítettem.


Mazo sub partnert keresek 25-48 év között. (Akiknek ez nem világos: azt szeretem, ha a szolgám bírja a gyötrést, de van benne azért sub hajlam is.) A csak enyhe BDSM nem izgat. Jó, ha valaki tapasztalt, tudja a határait, amiket esetleg idővel tágítani lehet.
Nem pénzért, hanem élvezetből teszem. Kizárólag élőben érdekel és a megadott korosztályon belül! Csak komolyak keressenek, akik vállalni tudják az utazást, és reálisan felmérik a lakhelyeink közötti távolságot!
Ne haragudj, ismerősnek csak azt veszem fel, akit valóban ismerek.
Mielőtt írnál nekem, jó, ha elolvasod a blogjaimat, de legalább az "Ismerkedés" témájút. Köszönöm!

P.s.
Keresek továbbá aktív biszex szolgát is ribanckám (aki férfi) örömére.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Männlich

Alter: 25-48 Jahre

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, Deres, Dildos, Einguss, Electro Sex, Feuer, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Masken, Masochismus, Masturbation, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge