DoloR - Switch Weiblich

Alle BDSM Partner » Switche » DoloR - Switch Weiblich
DoloR
40 Jahre alt, Switch Weiblich, 164 cm, 120 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest,
Letzter Login: 2016. 07. 20.
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.34 Punkte (32 Bewertung)
CAKE IS A LIE.


Igenishogy legyél határozott, erős és hatalmas egyéniség, különben irgumburgum, elfenekellek és sosem leszek többé a subod, és még meg is mondalak az anyukámnak. Vagy az óvóbácsinak, ezt még nem döntöttem el.

A micsodámba micsodák feldugásának kérdése későn lett feltéve, legközelebb igyekezz a legelső levél legelső mondatába beleszőni ez irányú elvárásaid, mert csak így fognak eléd omlani subocskák testei.
S ha már test, nagyon helyes, ne is add alább bármelyik szupermodell megirigyelhetné a magyar sublányok pompás idomait, nem is beszélve arról, hogy mivel Te magát dominánsnak valló férfi vagy, minden bizonnyal csodálatos külsővel és hihetetlen méretű intelligenciával rendelkezel, egyszerűen jár neked hozzád illő partner, akivel a megfelelő szellemi magasságokba tudsz emelkedni a micsodába micsodák dugdosása előtt-alatt-közben.

Engedd meg, hogy pár szót szóljak magamról: szobrokat mintáztak csodás testem domborulatairól, sörgyáros édesapám jelentős havi támogatásából élek budai villámban, persze amikor nem valamelyik trópusi szigeten pihenem ki a fáradalmaim, több híres egyetem könyörgött levélben, hogy oktassam az ifjú nemzedéket az ő patinás falaik közt.
Mindenem a sub lét, a partneremmel szemben teljesen igénytelen vagyok, nem ismerem a NEM kifejezést, szexuálisan bármit bármikor megtehetsz velem. Folyamatosan továbbképzem magam a különböző orális technikák terén, természetesen a viszonzást nem várom el, sőt, kerülöm az orgazmus minden típusát, nehogy ezzel gondot okozzak jövendőbéli domomnak.
Beszélni nem szoktam, kizárólag kérdésekre válaszolok és szeretem a futballt és egyéb sportokat. Nézni.
Nem igénylem a virágot, ajándékot és a kedves szót sem, nincsenek barátnőim és a mobiltelefonom kizárólag a Veled való kapcsolattartásra használom. Családom elméletben létezik, de gyakorlatilag csupán eltartani kívánnak engem és szeretett domomat, holtig. Életemet csakis a hím szolgálatának szentelem, akaratának mindenben alávetem magam.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Atemkontrolle, Bestrafung, Blut, Bondage, Breast Torture, CBT, Demütigung, dirty Talk, Feuer, Gangbang, Herrschaft, Latex, Masochismus, Masturbation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel