Dollifiu - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Dollifiu - Submissiv Männlich
Dollifiu
36 Jahre alt, Submissiv Männlich, 170 cm, 59 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, II. kerület
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 11. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Ki mondta, hogy a férfinek kötelező magasabbnak, nagyobbnak, erősebbnek, dominánsabbnak lennie? Perverz kiskifli vagyok, és keresem a nagykiflimet. Perverzet, együtt nevetőset, dominánsat, ágyban megkötözőset, álmosan összebújósat, kéjenc ribivé nevelőset, felcsatolhatóval megdugósat, combom közé nyúlósat, együtt videojátékozósat, trónok harcát nézőset, Kleopátraként uralkodósat és néha emberként sírósat... Nem pornóklisét, hanem egy hús-vér, tökéletlen Nőt akiben imádhatom a tökéletlenségeit is, és aki épp úgy perverz hogy az én perverzióimban megtalálja amit keres.

Mosolygós, hosszú szőke hajú mérnök fiú vagyok. Kicsit kocka, de igyekszem rácáfolni a sztereotípiákra. A nyáron költöztem haza külföldről - előtte pár évig az Egyesült Államokban éltem.

A Ds-ben elsősorban a valakihez tartozás élménye, a másik irántam érzett birtoklási vágya jelent számomra vonzerőt. Az érzelmi oldal, a Domináns által nyújtott biztonságérzet sokkal fontosabb nekem mint a különféle gyakorlatok és fétisek. ;)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 19-38 Jahre
Höhe: 170- cm
Gewicht: 70- kg

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch