Diamond - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Diamond - Submissiv Weiblich
Diamond
29 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 165 cm, 48 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 20.
Mitglied seit: 2014. 11. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (7 Bewertung)
Üdvözlöm!

Eljött az ideje annak, hogy frissítsem az adatlapomat. 

Nem keresek görcsösen, inkább vagyok D/s kapcsolat nélkül, mint egy olyan ember mellett, aki nem értékel, így inkább kivárom.
Erősen szubmisszív beállítottságú nő vagyok, a hétköznapokban, az életben is szubnak gondolom magam. Voltam már fent is, és lent is, megéltem már ezt-azt, így tisztában vagyok a vágyaimmal, tisztában vagyok azzal, hogy milyen embert keresek. 
Legyen határozott, tapasztalt, és ápolt! Ismerje az IQ, és az EQ rövidítéseket, és rendelkezzen is velük! És ami számomra a legfontosabb: Ha a BDSM fogalma Ön számára csak annyit jelent, hogy "kikötözlek, és jól megduglak", vagy eddig csak ebben volt része, akkor biztosan nem egymást keressük!

Szeretem a szépet, a nőiességet, a "finom", lágy dolgokat. Van bennem egy kis mazochizmus is, bár az idő múlásával egyre jobban elhalványult ez a vágy, azt hiszem...


Nem keresek!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Alter: 30-50 Jahre

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Ketten, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge