DerGentleman - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » DerGentleman - dominant Männlich
DerGentleman
24 Jahre alt, dominant Männlich, 183 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Letzter Login: 2016. 09. 14.
Mitglied seit: 2013. 06. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Isten hozott!

Én személy szerint a feminizmus előtti világot szeretem mikor a hölgyek még hölgyként viselkedtek. Az öltözékükkel és neveltetésükből adódó eleganciájukkal lehengerlő személyiségek voltak. Ezért is vonz leginkább a viktoriánus korszak. Akkor a nőknek és férfiaknak megvolt a maga helye, a nemek két élesen elhatárolt részre különültek mind külsőleg mind felfogásukat tekintve.

Természetesen egy igazi hölgy tudja értékelni a művészeteket úgy, mint például a költészet (hogy is lehet nem szeretni a rímekbe faragott csodát) ismerje az alapvető etikett szabályait és tartsa is be őket. Röviden szólva legyen úrinő.

Számomra a fétis inkább a kapcsolat változatosságát adja, mintsem kizárólag annak éljek. Bár kivételnek az ajkakat említeném. Kimondottan kedvelem az etetést és mindent amit egy nő az ajkaival véghez tud vinni. Még ha az csak egy csók is, hisz egy nő édes csókja is feledtetheti egy férfi egész napjának fáradalmait.

A megszégyenítés és fegyelmezés is olyan terület ami érdekel, hisz mindenki betörhető csak hozzáértő személy és elég idő kell hozzá. Hogy ilyen vagyok-e azt a nőknek kell eldönteniük rólam.

Végül, nem vagyok szadista, a fizikai kín és fájdalom nem izgat. A dominanciát véleményem szerint főleg a következetesség és a tisztelet alapozza meg tehát én mindenek előtt ehhez tartom magam.

Akinek felkeltettem figyelmét és szeretné felvenni a kapcsolatot kérem levélben tegye azt meg először. Sokan rögeszmésen ragaszkodnak a formaisághoz egy levélben, én ellenben fontosabbnak tartom a mondanivalóját. Hisz ha egy ember nem egy Mark Twain vagy egy Robert Browning akkor szerintem ne akarja formailag tökéletes keretbe önteni a gondolatait arra ott vannak az írók és társaik.

Ajánlom magamat,
Gentleman

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 20-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (geben), Atemkontrolle, Chinesische Bälle, Einguss, Einschließung, Fußfetisch, Kerzenspiele, Latex, Masken, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pens, Werkzeuge

Regt an

24/7, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Public Sex, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Gesellschaft, Kochen, Lesen, Schach, Tiere, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Gote, Jazz, Reggae

Filme

Animation, Fantasie, film-noir, Krimi, Science-Fiction

Bücher

Geschichte, Kunst, Poems, Roman, Romane, wissenschaftlich