Dark_Angel - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Dark_Angel - dominant Weiblich (Domina)
Dark_Angel  - Domina Budapest
36 Jahre alt, dominant Weiblich, 160 cm, 58 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 01. 02.
Mitglied seit: 2014. 11. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Hello,
amit rólam érdemes tudni, azt nehéz leírni, kategorizálni, arra mindenkinek magának kell rájönnie.
Ami biztos: elsősorban NŐ vagyok, szeretek nő lenni, élvezem minden percét, a bennem rejlő bujaságot, vadságot! :) Értékelem a FÉRFIt, hiszem mellette méginkább érzem, hogy én nő vagyok. Erős, határozottan domináns személyiség vagyok, de nem vagyok feltétlenül domina, ahhoz hiányzik belőlem a könyörtelenség.(de azért néha előjön belőlem az állat :) ) Az életben szeretem ha egy férfi szintén tudja, hogy mik az értékei, és hogy hol a helye a világban. Röviden: szeretem, ha a dolgok úgy mennek, ahogy én szeretném, de szeretek érte megküzdeni! ;)
A BDSM nem túl régen része az életemnek, de mióta megismertem, érzem, hogy mindig is részem volt. Számtalan dolog szerepel a fantáziáim között, mely még megvalósításra vár, feszegetem a saját határaimat is.
Ami biztos: szeretem a megkötözött, szép férfitest látványát, szeretem a kiszolgáltatottságát, és hogy azt tehetem vele, amit csak akarok. Én csak azt akarom, amit el tudsz viselni (na jó egy kicsit többet ;) ), hiszen számomra ez egy közös játék, ahol fontos hogy mindketten élvezzük! (persze, én kicsit jobban! :P )
Kipróbáltam a másik oldalt is, éreztem és élveztem milyen a kiszolgáltatottság és a fájdalom elviselése, de ezt nem tudom akárkivel átélni... szóval erről ne is álmodj!
A többit hagyjuk meg az ismerkedés folyamatára. :)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich, Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich, Switch Männlich

Alter: 25-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, rasieren

Regt nicht an, aber wir können

Einschließung, Masken, Ohrpfeilgen

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Chinesische Bälle, dirty Talk, Fußfetisch, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Leder, Messer, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schuh Fetisch, Strümpfe, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Reiten, Tanz, Tiere, Wintersport

Musik

Pop, Rock