CuckoldPar - dominant/dominant Paar

Alle BDSM Partner » Paare » CuckoldPar - dominant/dominant Paar
CuckoldPar
28 Jahre alt, dominant Männlich, 191 cm, 85 kg - 24 Jahre alt, dominant Weiblich, 160 cm, 50 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 07. 15.
Mitglied seit: 2016. 05. 03.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Mindenek előtt köszönjük a sok levelet és igyekszünk minél hamarabb mindenkinek válaszolni!! Képeket a héten töltünk fel!
Sziasztok!
Mi egy domináns beállítottságú pár vagyunk akik szeretik megélni az élet összes örömeit.erre az oldalra azzal a céllal regisztráltunk hogy cuckold szeánszokat tartsunk!Mint láthatjátok mind a ketten domináns beállítottságúak vagyunk így elég viharos a magán illetve nemi életünk!de nincs mit tenni ha mi egymást szeretjük!Magunkról nagyjából ennyit!
Regisztrációnk lényege hogy napi maximum 1 cuckold szeánszot tartsunk!
Szeánsz menet a következő lenne,a párosunk hölgy része mivel aktív domina előkészítené a szolgát egy kis fenyítéssel alázással,bezárná megkötözné majd ketrecbe zárná.Ez után párosunk férfi tagja bekapcsolódna és szeretkeznének egyet vadul a szolga szeme láttára aki természetesen tudná hogy ilyesmiről ő még csak nem is álmodhat ez az egyetlen módja hogy közelségben legyen egy ilyen gyönyörű nővel.Majd ha végeztek a férfi ismét kimegy és a szolga megint elő jöhet ketrecéből,a domina különböző feladatokkal látja és eldönti hogy hagyja-e szánalmas kis szolgáját elélvezni!
Ilyen játékokra keresünk szolgákat!Hangsúlyozom napi csak 1 szeánsz,nem akarjuk hogy futószalagon működjön.A tiszteletdíj fix,a szeánsz sohasem csak egy órás!Ha eljössz ezzel számolj.
Szeánszainkat egyébként profiin felszerelt stúdiónkban tartjuk!

Gesprochene sprachen

Ungarisch