Cselednot42 - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Cselednot42 - dominant Männlich
Cselednot42
46 Jahre alt, dominant Männlich, 183 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 12 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 01. 20.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 5.50 Punkte (2 Bewertung)
Egyedülálló, független férfiként keresek női partnert.

Elöljáróban, röviden: lehet komoly kapcsolat vagy lazább is.

Bővebben:

Ideális esetben állandó, hosszútávú kapcsolatot keresek, azt sem tartom egyáltalán kizártnak, hogy pont itt találom meg az életre szóló páromat lehetőleg egy szubmisszív nő személyében. Mivel tudom, hogy ez általában nem olyan egyszerű, lazább kapcsolat is ugyanígy lehetséges. Úgy gondolom, átlagon felüli gazdag szexuális fantáziával vagyok megáldva, nagyon élvezem és szeretem hosszan kiélvezni a dom/sub kapcsolat erotikáját egy megfelelő partnerrel, vagy komoly kapcsolat esetén nyugodtan nevezhetjük párnak is. Van egy másik vonal is ami legalább annyira tetszik, mint a sub-dom kapcsolat. Az erotikus játékszerek és fétis dolgok világa. Mellcsipeszek, szájpecek, láncok, bilincsek, belső dildós bugyi, stb... Egy ilyen irányt kedvelő hölgyel is el tudnám magam képzelni, nem muszáj, hogy sub legyen.

Komoly szolganő is érdekel, aki nem csak szex közben sub.

Remélem nem ijeszt el senkit, hogy többféle dolog is érdekel alapvetően egy nővel :-) Nem kizárólag egy dologra vagyok beállva :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-60 Jahre

Kontaktdaten

Email: gulfcoast1111@gmail.com

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Menstruation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge, Windeln