Crusty_AS - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Crusty_AS - Switch Männlich
Crusty_AS
28 Jahre alt, Switch Männlich, 169 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 09. 09.
Mitglied seit: 2016. 09. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Hali,

Bp belvárosában lakok és leginkább crust/punk/metál bulikon szoktam megfordulni vagy ha az idő engedi, akkor jobban szeretek kint lenni a terméeszetben. Imádom a filozófiát és a káosz-elmélet ezek közül eléggé le tud kötnl. Tehát szeretek olvasni és a imádom a d-beat zenéket plusz a különböző hellyeah rock n' roll-t, izzasztókat szexelni, és szeretem azon dolgokat amik középen is örömet okoznak, de abból annyit, amennyi a csövön kifér. Szerencsére a barátaim közül jó néhány hasonló ember.

Ne feledd a káoszt.

A BDSM visszatérő dolog nálam, 1-2 évre mindig eltűnik, de hosszan tartóan kizárhatatlan. Mondjuk annyira nem veszem komolyan, hogy midig ezen járjon kattogjon az agyam. Tudom, hogy van akinek igen, nekem más dobott a gép. Viszont jó érzés visszatérni ilyen közösségekbe, hasonló embereket megismerni.Most egyébként is egy átalakuláon megyek keresztül - szerencsére - jó néha visszanézni oda, ahol már hosszú évek óta nem jártam.

Hogy mit keresek? - Csak azt ami jól esik. Előre pedig nem mindig bizonyos, hogy mi az. Persze vannak örök dolgok, de már nem kötöm az ebet a karóhoz. Legalább is az ebet nem.

Gesprochene sprachen

Ungarisch