Coyote - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Coyote - dominant Männlich
Coyote
30 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2015. 08. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Szia!

Domináns személyiségű, minden tekintetben független férfiként keresem hasonló mentális rendellenességekkel küzdő partnerem szubmisszív vagy switch, hetero- vagy biszexuális beállítottságú nő személyében. Az, hogy milyen kapcsolatra, kizárólag kettőnkön múlik. Nem a Cosmo tanácsain, nem a társadalmi elvárásokon, és nem az idióta barátnők irracionális elképzelésein.

Nem igazán szeretem a netes ismerkedést, mert a monitor mögött általában mindenki okosabbnak hiszi magát az indokoltnál. Egyébként sem célravezető a hosszas levelezgetés, a személyes találkozás dönt el mindent. Menjünk, lovagoljunk vad T-Rexeket búvárruhában Angela Merkellel!:)

Tapasztalat? Láttam már szubot közelről, de nincs ISO 9001-es tanusítványom.

Ami a D/s-t illeti, valahol félúton vagyok egy klasszikus dom és egy Daddy Dom között. Szigorú vagyok és követelménytámasztó, ugyanakkor következetes, türelmes és patronáló. Nem szeretem a klasszikus bőrszerkós magázós BDSM-et - egyrészt mert mesterkéltnek tartom, másrészt mert molyszaga van. A D/s számomra a kihívás- és a pánikzóna határán tangózás, gyengéd-durva intimitás, érzelmi-érzéki levetkőzés. Ha nem érezzük magunkat bűnösnek, akkor nem csináltuk elég jól.

Az SM önmagában nem érdekel, a fájdalom okozásába és kontrollálásába azért tanultam bele, mert sokaknál ez a kulcsinger. Persze ettől még nem okoz nehézséget, hogy ideiglenes lakcímre jelentkezzek be Degecre, ha kiváltják belőlem.

Volt szerencsém betekintést nyerni az itthon kevésbé ismert DD/lg világába is. A csillámpor ugyan nem a kedvencem, de párnaerődöt építeni mindig is szerettem.:) Egyébként sem szabad elfelejteni játszani és gyereknek lenni kicsit.

A bilincs, korbács, vasmacska önmagában teljes mértékben hidegen hagy. A fétisem a nő személye aki megfog, akivel valamilyen kötődésem kialakul. A személyiségétől és a kapcsolatunk jellegétől függ az is, hogy mit akarok kezdeni vele. Az angolszászok ezt úgy hívják, hogy demisexual. Én meg úgy, hogy normális.

Több levelezésem futott már zátonyra, mert nem izzottak a leveleim az erotikától, és a sorai nem feleltek meg az ifjú hölgy előzetes elképzeléseinek, amiket a Szürke 50 árnyalata alapján alkotott meg. Tisztázzunk le két dolgot: Először is, nem vagyok gondolatolvasó. Ne is akarok az lenni. Másodszor: Az érdeklődési körödről minden ott van az adatlapodon, amit ismeretlenül tudni szeretnék. Amikor elkezdünk beszélgetni, akkor a személyiségedre vagyok kíváncsi, meg olyan dolgokra, hogy melyik a kedvenc musicaled, gyros-t vagy pizzát szeretsz inkább buliból hazafelé enni, hogy ki volt a kedvenc rajzfilmhősöd 10 évesen, hogy ivartalanítva van-e a kutyád - vagy felelőtlen állattartó vagy - meg ilyen hülyeségekre.

Azt mondják, hogy aki sokat káromkodik, az jellemzően egyenes, becsületes és lojális. Kibaszottul igaz. Szeretem választékosan kifejezni magam, szeretem a magyar nyelv kreativitását, de él bennem valahol egy részeg lovász.

Azt szokták rólam mondani, hogy pontosan olyan vagyok, amilyennek mutatom magam. Büszke vagyok rá, hogy az életben mindent a saját erőmből értem el. Büszke vagyok arra ami és aki vagyok, nem érzem szükségét annak, hogy kompenzáljak.
Amúgy is: Légy mindig önmagad. Kivéve, ha lehetsz a Batman. Akkor legyél inkább a Batman.

Jól kijövök azokkal a nőkkel, akik keresztbe lenyelik a legtöbb pasit.

Ha valami érdekel, írj nyugodtan. Nézegetem az adatlapokat, de írni ritkán szoktam. Ennek drámaian egyszerű oka, hogy nem akarok egy 501. üzenettel hozzájárulni az olvasatlanul törlendő leveleid számához.

Tudom, hogy az érdeklődési köröm elolvasása jelentős terhet ró egyesekre, ezért kiemelem: Heteroszexuális vagyok. Maradi dolog, de nem én választottam magamnak. És van egy péklapátom. Csak mondom.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-32 Jahre
Höhe: 150-175 cm
Gewicht: 40-55 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Masken, Massage, Masturbation, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bogenschießen, Bummeln, Dating, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Party, Reinigung, Restaurant, Schwimmbad, Spiel, Theater, Tiere, Wintersport, Wissenschaft, Zeichnung

Musik

Alternativ, Country, Folk, gangsta rap, Heavy Metal, Klassik, Rock, Rock'n'Roll, ska

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Musical, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Erotisch, Geschichte, Reise, Roman, Romane, Sport, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine