Commandante - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Commandante - dominant Männlich
Commandante
39 Jahre alt, dominant Männlich, 173 cm, 83 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 05. 05.
Mitglied seit: 2015. 09. 07.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 1.00 Punkte (1 Bewertung)
Olvasgattam a tagok lapját és azt konstatáltam, hogy sokak tévedésben és fogalomzavarban élnek.
A dominancia egy személyiség jegy, jellem, amely életformává alakul, de semmiképpen sem kiváltság.
Ahhoz, hogy a kontaktusban a domináns fél (ffi, Nő) kiteljesíthesse önmagát és képes legyen maximális módon megélni vágyait, ahhoz a partnere testi és lelki gyötrelmeit, kínjait eszközként használva kell fenntartania azt a szexuális izgalmat, amely az orgazmus pillanatában mindkét felet hozzásegíti a testi és szellemi kielégülés egy magasabb szintjének teljesítéséhez.

Szándékosan használok domináns szót és partner megnevezést. Ha tényleg lételemed ez a világ, akkor alapvető fogalmaknak úgyis utána nézel, pl. a Dom-Szub-Szado-Mazo-Top-Bottom kifejezések !

Független, diplomás, sportos, felfedező, TOP.
Nem átlagos igényeim vannak, nem is csak egy olcsó numera érdekel, ha simán baszni szeretnék, akkor azt gyorsan lerendezem.
Játszani szeretek, maximalista vagyok, a jó jegy sem volt sohasem elég és utáltam második is lenni, ezeket kudarcként éltem meg.
Az életben lehet valaki gazdag, de pénzért nem lehet stílust venni, így csórón fog meghalni.
A szexualitás dettó erről szól. Sráckoromban menő volt, ha minél több csajt kaptál meg és valaki kétszámjegyű, valaki száznál is több csajt akasztott.
Ebből kinőttem, amibe energiát fektetek, annak látom a miértjét és a jutalmát.


Egy játék, amelyhez átlag feletti intelligencia szükséges.

Csakis a szellemi értelem emelheti a következő hatványra a vágyad beteljesülését, amikor már megérted, hogy a tested egyszerű kielégítése sivár,közhelyes és legfeljebb elégséges lehet, de ahogy végeztél, rögtön kezdenéd előről. Olyan, mint a menzás kaja. Olcsó, de ízetlen és jól sem laksz vele.Akkor meg minek.

A perverzebb vágyak sajnos senkire sincsenek ráírva, hiába állsz a Tesco-ban egy szemúveges kis copfos csaj mögött, sosem fogod megtudni, hogy éppen a dp és a szájpecek jár az eszében. (imádlak pixie)

A szellemi és a testi határok feszegetése az, ami szexuális izgalomba hoz és nincs két ugyanolyan test és szellem sem.

A tested birtokba vétele csupán a kezdet, a tudatod feletti uralom az az eszköz, amely észrevétlenül úgy irányítja az akaratodat, hogy már a tudatalattidban létező határaidat is az általam meghatározott mértékben feszegethetem.

A végső, egyetemes célom, hogy olyan végletek közelében uraljam a lényed, ahol már képtelen vagy eldönteni mi a kín és mi az élvezet, a jéték alatt egyszer azt hiszed Te vagy Aliz csodaországban, a másik pillanatban név és érték nélküli használati tárgy vagy, mint a középkori rabszolgák, gladiátorok, akik arra születtek, hogy a kínok kínját éljék át, mielőtt felfalja őket a fenevad.

A játék életszerűségét a komolysága adja, melynek három alappillére:
Intelligencia, Bizalom, Tisztelet.
Igazából azt sem értem, hogy alá/fölérendelt viszony alkalmi szinten hogyan tud működni, hiszen a bizalmat elnyerni lehetetlen egyetlen játék alkalmával. Élményt szerezni és adni lehetséges, az új mindig izgalmas, de a magasabb rendű célok eléréséhez nem megfelelő eszköz az egyszeri, alkalmi kapcsolat.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-45 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Ketten, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Fußball, Schwimmbad, Wintersport